2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

129 بازدید | 21 پست

من اون ماه ب دکتر مراجعه کردم و تشخیص تنبلی تخمدان داد بعد دو ما قرص جلوگیری خوردم و بعدش با قرص ها تحریک تخمدان چندتا تخمک بالغ داشتم ک بازم باردار نشدم امپول ازاد سازی واسم ننوشت یعنی میتونه ب خاطر این باشه ک امپول ازاد سازی نزد؟من خیلی نا امیدم اینکه تخمک بالغ داشتم یعنی تخمدانم دیگ تنبل نیست؟

بدون امپول هم ازاد میشه

کلا من خودم دو سال واژیسموس بودم بعد ک خواستم بچه دار بشیم بعد از دو سه ماه متوجه شدم ک تنبلی تخمدان دارم خیلی اعصاب خوردیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا من خودم دو سال واژیسموس بودم بعد ک خواستم بچه دار بشیم بعد از دو سه ماه متوجه شدم ک تنبلی تخمدان ...

به جا ال دی گلوکوفاژ بخور روزی یکی بعذ ناهار که فشارت نیافته کیست تخمدان رو اب میکنه

دیر به دیر پریود میشی یا زود به زود؟

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
دیر به دیر پریود میشی یا زود به زود؟

من کلا زیاد تاریخ پریودیم توجه نمیکردم ولی وقتی اقدام کردم برای بارداری متوجه شدم دیر ب دیر پریود میشم دیگ اخرین بار پنجاه روز طول کشید ک دیگ امپول زدم و دوماه قرص جلوگیری خوردم بعد مراجعه کردم ب دکتر برای بارداری ک با امپول و قرص چندتا تخنک بالغ داشتم اما باردار نشدم الان دیگ نرفتم دکتر مایوس شدم

من کلا زیاد تاریخ پریودیم توجه نمیکردم ولی وقتی اقدام کردم برای بارداری متوجه شدم دیر ب دیر پریود می ...

مایوس نباش عزیزم 

و توکل علی الله فهو حسبه 

اولین قدم اینکه نیت کنی ۴۰ روز برای خدا با خلوص نیت یک عبادت خاص رو انجام بدی 

که من خودم خوندن زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام رو پیشنهاد میدم از آقا امام حسین هر چی بخوای خدا بهش میده 

پس اگر اعتقاد هم نداری پیشنهاد میدم انجامش بدی ✨

نکته دوم بحث تغذیه و سبک زندگیت هست 

اولین قدم حذف لبنیات هست بحاش قرص کلسیم از داروخانه بگیر یک روز در میان با آب فراوان بخور 

نمیدونی با قطع لبنیات مثل دوغ ماست شیر پنیر چقدر به تنظیم هورمون و تقویت تخمدانت کمک میکنی 

بعد اینکه هر صبح وقتی بیدار میشی یک قاشق سیاهدانه بکوب با ی قاشق عسل قاطی کن بخور 

وقتی کوبیدی باید سریع بخوری ، وگرنه تبدیل به سم میشه عزیزم دوسین معجزه می‌کنه 

مورد بعدی اینه که روزانه یک استکان عرق رازیانه با یک قاشق عسل قاطی کن هر روز بخور فوق العاده رحمت پاکسازی میشه و آماده تشکیل نطفه میشه به امید خدا 

بعد هم روزی سه عدد خرما بخور روش دارچین بریز با ارده بخور ، شیره و ارده صبحانه بخور گاهی 

کلا چیزهای گرم بخور 

موقع ظرف شستن پیش بند ببند 

هر وقت لباست خیس شد سریع تعویض کن 

روی چمن سرامیک سرد نشین صندلی سرد نشین 

و اینکه هر شب رحمت رو با روغن گلسرخ ماساژ بده عالیه 

و اینکه روز تخمک گذاریت اقدام کن 

و به همسرت قبلش معجون بده بزار خرما بخور 

حتماااا به همسرت بگو هر روز یک استکان کاسنی بخوره 

به لطف خدا با مشیت و حکمت الهی 

این کارها رو انجام بدی حتما باردار میشی 

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

شاید فکر کنی دارم شلوغش میکنم 

یا اینکه چه خبره این همه دستور العمل 

ولی اگر واقعا از ته دلت بچه میخوای از خدا 

اول توکل دوم عمل 

مو به مو تا نتیجه بگیری 

مایوس نباش عزیزم و توکل علی الله فهو حسبه اولین قدم اینکه نیت کنی ۴۰ روز برای خدا با خلوص نیت یک عبا ...

دارم قران میخونم هم ثواب هم ی سری مشکلات روزی چهار صفحه الان جز ششم هستم

شاید فکر کنی دارم شلوغش میکنم یا اینکه چه خبره این همه دستور العمل ولی اگر واقعا از ته دلت بچه میخوا ...

اخه نمیدونید ک از وقتی ازدواج کردم چالش های زندگیم شروع شده االان همه هم سن و سالام بچه دارن اونم دوتا دوتا جز من

مایوس نباش عزیزم و توکل علی الله فهو حسبه اولین قدم اینکه نیت کنی ۴۰ روز برای خدا با خلوص نیت یک عبا ...

عرق رازیانه میگن نباید بی رویه مصرف بشه برای تنبلی تخمدان خطرناک

اخه نمیدونید ک از وقتی ازدواج کردم چالش های زندگیم شروع شده االان همه هم سن و سالام بچه دارن اونم دو ...

چندسالته

عرق رازیانه میگن نباید بی رویه مصرف بشه برای تنبلی تخمدان خطرناک

بله بخاطر پرولاکتین 

با آزمایش معلوم میشه

چندسالته

۲۲ این خرداد ک بیاد میشم ۲۳ من نوزده سالگی عقد بودم وقتی بیست سالم شد ازدواج کردم و از بیست تا ب الان مثل برق و باد گذشت  دلم میخواد اتفاقای خوب وقتی بیفتن ک ذوقشونو داشته باشم