2777
2789
عنوان

لعنت ب هرچی واکسنه هرچی بهداشته😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 35 پست

من فقط دلم میخواست حس شیر دادن یه مادر به فرزندش رو تجربه کنم.که نشد متاسفانه.وگرنه همین شیرخشک خیلی با ارزش تره تا شیری که من میخواستم بهش بدم. چون نه تغذیه خوبی دارم نه اعصاب خوبی. خودتو به خاطر حرفای دیگران ناراحت نکن. حداقل اینجوری میدونی بچه دچار کمبود ویتامین نمیشه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از یه طرف دردسر پیدا کردن شیر خشک زیادهاز طرف دیگه شیر مادر مغذی‌ترهاینا هم وظیفه دارن بگن.

چرا مغذی تره؟خودم چشم دیدم کسی ک شیر مادر خورده هر ویروسیربیاد اول میگیره ولی شیر خشک دیدم ن 

اتفاقا شیر خشکهای الان خیلی مغذی هستن حرف مفت زدندکارشناسان بهداشت همه شون باسواد نیستندی چیزی شنیدن ...

واقعا خب بجان خودم شیر مادری دیدم ک هر روز مریض میشه هر ویروس بیاد اول میگیره شیر خشکی دیدم کلا مریض نمیشه زیاد

واقعا خب بجان خودم شیر مادری دیدم ک هر روز مریض میشه هر ویروس بیاد اول میگیره شیر خشکی دیدم کلا مریض ...

عزیزم بچه اولته طبیعیه که به حرفها حساس باشی و غصه بخوری 

ما هم این دوران رو گذراندیم 

یکی از بستگان متخصص زنان هست ، بچش رو از یک ماهگی شیر خشک میداد چون میخواست برگرده سرکار 

پس الکی غصه نخور 

دقیقا حرف منم همینه بخدا

ولشون کن بدم میاد بعد زایمان هرکسی یه تزی میده یه چیزی میگه ذاتا دفعه ی اول ادم خودش ناشیه هیچی بلد نیس استرس داره اینام بیشتر به جون ادم استرس میندازن اصلا اهمیت نده کی چی میگه ولشون کن 

والا داداش من شیرخشکی بود الان هم ماشالا قد بلنده هم هیکلی هوششم عالی اونوقت داداش بزرگترم سه سال تمام شیر مادر خورده لاغره و ضعیف و زودم مریض میشه ! به این چیزا نیس که اخه بدن با بدن فرق داره ، من خودم شیر نداشتم هیچکس باورش نمیشد همه سرزنشم میکردن که چرا شیرخودتو به بچه ات نمیدی منم احمق بودم بچه رو گشنه نگه میداشتم که مثلا شیر خودمو بدم دخترم کلی ضعیف موند اخرشم مجبور شدم همون شیرخشکو بدم 

چرا مغذی تره؟خودم چشم دیدم کسی ک شیر مادر خورده هر ویروسیربیاد اول میگیره ولی شیر خشک دیدم ن

اولا که مغذی بودنش با علم ثابت شده جانم

دوما شما یه مدل دیدی و براساس همون صحبت میکنی. 

جاریم پرستاره. بیش از 20 سال سابقه داره. به خصوص که سالهاست سوپروایزر بخش زنانه. براساس تجربه‌ای که داره 2تا اعتقاد داره که زنان این دوره زمونه قبول نمیکنن. چرا‌؟ چون براشون راحت‌تره. 

اولی زایمان طبیعی

دومی شیر مادر

2810