2777
2789
عنوان

کسی هست چهره ش معمولی باشه🥲

77 بازدید | 7 پست

من چهرم معمولیه زیبایی خاصی ندارم کلا

تنها چیزی ک بابتش کمی خوشحال بودم سفید بودن پوستم بود ک اونم دیگه مد نیست😂

چجوری با خودم کنار بیام😑عملم فقط بینیمو قراره عمل کنم بقیه جاهامو دوست ندارم دست بزنم🥲

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)

منم مثل تو بودم بینیمو عمل کردم خوب شدم بعدشم من الان پوستم سبزست ارزوی پوست سفید دارم خودتو همونجور هستی دوست داشته باش

بینیتم سعی کن طبیعی عمل کنی چون بعد تاثیر داره بیشتر بدت میاد

من حتی بینیمم قصدشو ندارم عمل کنم ولی در کل قیافه خودمو دوست دارم با اینکه معمولیه چون تکراری نیست و منحصر به خودمه😅

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

میکاپ یاد بگیر اصولی مطابق با چهرت

دور از جون شما یکیو میشناسم شبیه میمون آرایش میکنه آدم میگه خدایا سبحان الله چی آفریدی 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

ی کاری بکن ک خاص باشی اینجوری اعتمادبه‌نفست بهت برمیگرده

مثلا برو ی رشته ورزشی رو حرفه ای دنبال کن توش مقام بیار

یا المپیاد بخون

یا تو یه زمینه خاص اطلاعاتتو خیلی ببر بالا توش متخصص شو مثل کامپیوتر

ی چیزی ک باعث شه به خودت افتخار کنی