2777
2789

پسره

اسباب بازی 

پتو 

لباس 

میخوام در حد 500 تومن هزینه کنم 

راستی جایی رو برای خرید لباس بچه یا اسباب بازی با قیمت مناسب سراغ دارید ؟ تهرانم

اگه کسی امضام رو دید برای اینکه خدا  بچه های سالم و صالح به من و همسر مهربونم بده صلوات بفرسته لطفا🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صددرصد اسباب بازی

بچه باز میکنه خیلی دوق میکنه

برای یک سال باید برید مغازه وسیله حرکتی ای انتخاب کنید ک نور و چراغ و صدا داشته باشه

خوشش بیاد

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
2805
صددرصد اسباب بازیبچه باز میکنه خیلی دوق میکنهبرای یک سال باید برید مغازه وسیله حرکتی ای انتخاب کنید ...

مثل چی مثلا ؟

اگه کسی امضام رو دید برای اینکه خدا  بچه های سالم و صالح به من و همسر مهربونم بده صلوات بفرسته لطفا🥹
من باشم دوس دارم پول بیارن تا خودم چیز با سلیقه خودم بخرم.کارت هدیه مثلاولی اگه میخوای نهایت لباس بگ ...

مرسی 

ماشین حرکتی ها، قطار شادی، حیوانات ک حرکت میکننبچه کوچیک خیلی ب رنگ و صدا علاقه نشون میده

کامنتتون خیلی به دردم خورد

متشکرم

اسباب بازی میگیرم پس 

کامنتتون خیلی به دردم خوردمتشکرماسباب بازی میگیرم پس

ببین من لب تاب رو روشن میکنم پسرکم میشینه فیلماشو با دقت نگاه میکنه

تولد یه سالگیش ۵ بار تولد و کیک خریدیم با فامیلهای سمت خودم و همسرم ،هی شام دادم و مهمونی بود

میشینه تک تک نگاه میکنه و همچین با ذوق تحلیل میکنه

یکی از کیک هاش ابی رنگ بود و شکل ادم برفی روش داشت، پدر شوهر مادرشوهر و خانواده ی شوهره خواهرم شام خونمون بودن

این کیک رو گذاشتیم رو میز، سورنا پرید چنگ زد وسط کیک

مالید دهن و صورتش و ....

همه خندیدن و یکی داد میزنه بگیر و یکی میگه ولش کن بزار راحا باشه و خلاصه همهمه

پسرکم کادوها رو تک تک یادشه

و نگه داشته سالم

این خاطرات برای بچه موندگاره

ولی تا سن مدرسه پول نباشه بهتره

بچه معنی پول رو نمیفهمه

ولی الان پسر من پول میخواد

چرا؟ چون من هرروز پول بزارم تو کیفش بره از بوفه مدرسه خرید کنه😁

بنظر ها همه محترمه ولی من خودم چون پسربچه دارم و روحیاتش رو میدونم ب نطرم لباس و کفش و پول و سکه به چشن بچه نمیاد وبراش خاطره نمیشه

باز هرجور خاله جونش صلاح میدونه

ایشالله که رخت دامادی تنش کنید🤲🏻❤🤗😍

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

پسر منم یکساله هست

برای تولدش سرسره، لگو با اندازه خیلی بزرگ، ماشین بی‌بی لند، اسکیت بورد آوردن... اینا چون همه رو مهارتای حرکتی تاثیر دارن من واقعا راضیم

پول نقد، سکه پارسیان و لباس هم آورده بودن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ببین من لب تاب رو روشن میکنم پسرکم میشینه فیلماشو با دقت نگاه میکنهتولد یه سالگیش ۵ بار تولد و کیک خ ...

قربونت برم عزیزم ممنونم همچنین هزاران اتفاق خوب برای پسر نازنین شما

2810