2777
2789
عنوان

عزیزای دلم یه لحظه میاید کمک در مورد بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به مبارکه نی نی بغل بگیری۰۰۰۰فقط ی سوال چه قیمت این آمپول ها دولتی خریدی یا ازاد

آزاد ۴۰۰ وخورده ای ولی با بیمه دوتاش ویه اچ ام جی زیر ۲۰۰شد البته اگه تامین اجتماعی باشه که فک کنم زیر ۱۰۰ بشه

..........
آزاد ۴۰۰ وخورده ای ولی با بیمه دوتاش ویه اچ ام جی زیر ۲۰۰شد البته اگه تامین اجتماعی باشه که فک کنم ز ...

واقعا چقدر گرون شدن نه دولتی قبلاً میخردم بیست تا ۵۰تومن می‌گرفت بیمه زیاد تقبل نمیکنه آمپول های باروری رو 

واقعا چقدر گرون شدن نه دولتی قبلاً میخردم بیست تا ۵۰تومن می‌گرفت بیمه زیاد تقبل نمیکنه آمپول های بار ...

چرا باید به دکترزنان بگی برات ثبت بیمه کنه،منم نمیدونستم دکترمم پیشنهاد نداد ولی تو نی نی سایت دیده بودم که میگن خودم گفتم لطفا ثبت بیمه کن توانایی خریدشو ندارم دیگه ثبتش کرد

..........
چرا باید به دکترزنان بگی برات ثبت بیمه کنه،منم نمیدونستم دکترمم پیشنهاد نداد ولی تو نی نی سایت دیده ...

ااا جدی منم میرفتم مرکز آزاد رو برگه می‌نوشتند نمی‌دونستم ممنون گفتی ۰۰ازمایش خون بده حتما انشاالله که خیره

آره خودشون نمیگن معمولا،برام دعا کن بی درد سر باشه اگه حامله م

انشاالله عزیزم راحت خودت هرچی آسون بگیری آسون میشه ول کن آزاد باش مراقب خودت نی نی باش آزمایش دادی خبر خوب تو بگو منتظرم 

انشاالله عزیزم راحت خودت هرچی آسون بگیری آسون میشه ول کن آزاد باش مراقب خودت نی نی باش آزمایش دادی خ ...

مرسی عزیزم حاملگی قبلیم خیییییلی سخت گذشت افسردگی شدید گرفتم سرش توروخدا دعا کنید اینبار به خیر بگذره همه چی

..........