2777
2789

یه دورانی بود وقتی از خونه اشون می خواستیم بریم جایی ، خواهرشوهرن که اون زمان مجرد بود می رفت جلو می نشست، اون موقع ها فکر می کردم مهم نیست ولی بعد می دیدم تو راه ، اختیار همه چیز به دست می گیره ، مثلا حالا اول بریم خونه فلانی ، حالا اینجا رو دور بزن ، حالا برو اینجا پارک کن ، ...  تو حرف زدن هم کنار شوهرم خودش و مادرش بحث دست می گرفتند و من انگار اون پشت محو می شدم! 

گذشت تا این تحفه شوهر کرد و دیروز همین طوری شوهرم گفت بریم دم راه یه سر بهش بزنیم گفتم باشه (کلا اینها عادتشون بود همیشه سر زده خونه من می امدند)، رفتیم دیدیم نیستند ، زنگ زدیم گفتند نزدیک خونه هستند الان می رسن ، ماشین که آمد دیدم خواهرشوهرش جلو نشسته و اونم عقب ، یه لحظه بی اختیار خنده ام گرفت! که این دنیا می گرده تا هر کاری کردی به سرت بیاره! 

شاید بگین حالا کار خاصی نمی کرده ، خواستم بگم این یک هزارم از کارهای بدش بود دلم می خواد بقیه اذیت هایی که به من کرد، خدا به سرش بیاره!

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداییش این دیگه جدید بود.  ندیده بودیم خواهرشوهرم بخواد جلو بشینه

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

اره گرده 

ولی کاش متوجه بشن این بلا برایدچی سرشون اومد

مثلا خانواده شوهرمن هرچی بمنگفتم سرشون اومد ولیذنمیفهمن

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
اره گرده ولی کاش متوجه بشن این بلا برایدچی سرشون اومدمثلا خانواده شوهرمن هرچی بمنگفتم سرشون اومد ولی ...

کاش برا خواهر همسر منم سرش بیاد،بکشه از خانواده همسرش،مادرشم از ناراحتی و عصبی شدن بسوزه

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
2810