2777
2789
عنوان

چرا بخاری روشن نمیشه راهی نیس یخ زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 33 پست
خوبی رادیات به اینه با ی دکمه خونه گرم میشه😂😂عزیزم الان خطرناکه پتو اینا بنداز روت صب باحوصله روشن ...

خونه قبلیمون پکیج داشت تو زمستون یخ میزدیم. دم به دقیقه هم خراب میشد میرفتیم حموم یخ میزدیم چند بار هم تعمیرکار اوردیم یکی از اشناهامون پکیج دارن میگه یه بار اب سرازیر شد خونه پر اب شد من که اصلا از پکیج خوشم نمیاد دردسره خوب گرم نمیکنه خونه مامانم هم هست و همیشه زمستونا یخ میزدیم مامانم اینا علاوه بر پکیج بخاری هم دارن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و منی که با کولر روشن برات استارتر عزیز پیام میذارم،خداکنه هرچه زودتر هوای شهرماهم سرد شه🥺

ان شاالله عزیزم ولی سردی هم دردسره منکه دارم از سرما میمیرم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹🌹🌹🌹
ان شاالله خیر از دنیا و آخرتت ببینی شمعکش روشن

خب خدارو شکر .

خیلی ممنونم همچنین شما.لوله ها رو چک کن داغ شه.من نیم ساعت پیش بخاری روشن کردم نماز خواندم دیدم هنوز سرده سریع خاموشش کردم و هوا عوض کردم.

خب خدارو شکر .خیلی ممنونم همچنین شما.لوله ها رو چک کن داغ شه.من نیم ساعت پیش بخاری روشن کردم نماز خو ...

البته ببخشید آقا هستین متوجه نشدم

خواهش میکنم .پیام قبلی ندیدم که پاک کردین .من الان ۴۶ سربرگ باز شده دارم به سوالات دینی مذهبی اعتقاد ...

شرمنده ببخشید چرا تا میام بچرخونم شمعکش خاموش میشه

شرمنده ببخشید چرا تا میام بچرخونم شمعکش خاموش میشه

ولش می‌کنی خاموش میشه؟ خب زیاد نگهش دار.

دو دقیقه نگه ش دار بعدش ولش کن و بچرخون سرد شده و اولین بار داری روشنش می‌کنی واس همینه

ولش می‌کنی خاموش میشه؟ خب زیاد نگهش دار.دو دقیقه نگه ش دار بعدش ولش کن و بچرخون سرد شده و اولین بار ...

اره تا ولش میکنم خاموش میشه 

باشه مرسی

2810