2777
2789
عنوان

ماجرای عروس دایی

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 24 پست
ببخشید یه زمانی مرد نون آور خانواده بود حالا جدید شده دختر باید از پسر پولدار تر باشه مسخره هست

واسه پسر کوچکی اش یه دختر تک فرزند از تهران گرفتن که ایدال شونه 

هم دختره پولداره هم تک فرزنده و هم اینکه از پدر مادرش میکنه میکنه تو پاچه شوهرش 

❤❤❤
واسه پسر کوچکی اش یه دختر تک فرزند از تهران گرفتن که ایدال شونه هم دختره پولداره هم تک فرزنده و هم ا ...

ببخشید اونها احمق ن شاید دختره مشکل روان داره 

خب چیش‌د کل اموال دختره رو هم زدن به نام پسرش؟

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید اونها احمق ن شاید دختره مشکل روان داره خب چیش‌د کل اموال دختره رو هم زدن به نام پسرش؟

اموال رو نزدن بنام پسره میگم دختره به بهانه های مختلف از خانواده اش پول میگیره و خرج پسره میکنه 

و چون پدر و مادر دختره وارث دیگه ای ندارن اینها بابت رسیدن اموال به بچه هاشون خیلی خوشحالن 

حتی شنیدم خونه تهران پارس رو دادن به داماد خودشون رفتن ویلای چالوس زندگی میکنن

❤❤❤
ماجراش اینجاست که زن دایی ام عاشق دایی بزرگه ام بوده و میخواسته به زور زن دومش بشه دایی بزرگم میگه ز ...

واااای نگی ها این ناموسیه شر درست میشه 

واقعا هم کار به طلاق می‌کشه زن داییتم خوشحال میکنی.... الان زن دایی کوچیکه با دایی بزرگه چطورن باهم؟

واااای نگی ها این ناموسیه شر درست میشه واقعا هم کار به طلاق می‌کشه زن داییتم خوشحال میکنی.... الان ز ...

زن دایی بزرگه چند سالی هست فوت شده اما تا بود هم میگفت تقصیر شوهر خودمه دختره بچه بوده 

❤❤❤
واااای نگی ها این ناموسیه شر درست میشه واقعا هم کار به طلاق می‌کشه زن داییتم خوشحال میکنی.... الان ز ...

رابطه زن دایی کوچیکه با دایی بزرگ مثل رابطه کارد و خیاره

همش میگه دروغ گو بیشرفه گفته خونه ام رو بنامت میکنم برو زن برادرم شو  و ...

دقیقا نمیدونم اینها چه غلطی کردن اما زمانی دختر دایی ام طلاق گرفت و تو روی پدر ش وایستاد دایی کوچیکه میگفت خدا میخواد انتقام منو بدست دخترش از داداشم بگیرع 

❤❤❤