2777
2789
پسرای تحصیل کرده قابل تحملتر از این پسرای بیسواد تتویی بدنساز شخصیت نمایشی خودشیفته زبون بازن

چه ربطی به بدنسازی داره 

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزی کلا یدونه پیام هفته ای یبار تماسهروفت میگه بیا بیرون بایدمرخصی بگیری بریهروقت دعوا میکنیدحتی اگ ...

این دیگ خیلی رو مخهههه 

من اگه جات بودم دکمشو میزدم 😂

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
روزی کلا یدونه پیام هفته ای یبار تماسهروفت میگه بیا بیرون بایدمرخصی بگیری بریهروقت دعوا میکنیدحتی اگ ...

بخدا دیدمو نسبت به شوهر متخصصو عوض کردی😂🤦🏻‍♀️

من اینهمه آرزو داشتم با پولاش😎🙁😂

نمیتونم وابسته شدم🙁☹☹☹تازه گوشه ای از شاهکاراش بود

خودت اینجوری بیشتر عذاب میکشی 

تو یه رابطه ای باش که طرف تقریبا هم سطحت باشه و بهت حس خوب بده 😍

بخدا دیدمو نسبت به شوهر متخصصو عوض کردی😂🤦🏻‍♀️من اینهمه آرزو داشتم با پولاش😎🙁😂

پول چیه پزشکا اکثرا خسیس میشن

تازه این یکی از تاپ ترین شاخه های پزشکیه و درامدش نسبتاازهمه بالاتر و ساعت کاریش کمتره اینه

منم سطحم پایین نیست عزیزماون اصلا رو کارش عِرق نداره پز چیزای دیگه شو میده ک پوچه😐

پز چی آخه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ولی یه چیزی که راجب اکثر مردا صدق میکنه اینه که میخوان خودشونو بالاتر و مهم نشون بدن جلوی پارتنرشون 

2810