2777
2789
عنوان

نگران دخترمم امروز راجب پسره تعریف کرد بهش گفتم بزنش دفاع کن

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 38 پست
جو مدارس چطوریه چ ربطی ب مزاحم بیرون دارع کاری نداره شماک میدونین کی تعطیل میشن فقط کافیه تو ماشین ب ...

خب نمیتونم برم خودم 

بعد میگم که شوهرم گفت ۱۵ سالش شده پس فردا میخواد وارد جامعه بشه باید بلد باشه دفاع کنه 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم جو مدارس رو خبر ندارید ؟ بعد شوهرم پسرا رو از کجا پیدا کنه بره یقه شون رو بگیره بگه کاری نکنید ...

از حقش دفاع کنه ولی اگ قرار باشه جواب همه مزاحما رو با کاراته بده ک باید یسره بری کلانتری 

از حقش دفاع کنه ولی اگ قرار باشه جواب همه مزاحما رو با کاراته بده ک باید یسره بری کلانتری

خب اگه میخواست جواب همشون رو با کاراته بده که امروز میداد 

منتها اینا پروعن یک هفته هست مزاحم میشن

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
خب نمیتونم برم خودم بعد میگم که شوهرم گفت ۱۵ سالش شده پس فردا میخواد وارد جامعه بشه باید بلد باشه دف ...

دفاع نه حمله 

بازم خودتون صلاح میدونین ولی ب نظر من کار درستی نیس از الان یاد بدین ک بزنه هرکی مزاحم شد 

ب نظرم زمانی باید بزنه ک‌خدای نکرده کسی خاست خفتش کنه یا خدای نکرده خاست دست بهش بزنه مثلا یه جای خلوتی چیزی ک تنهاس

عزیزم دخترم کاتا بازه کاراته بلده دوستاشم هستن از این لحاظ مطمئنم

خب از کجا میدونی اون پسرا کاراته باز نیستن🤦🏻‍♀️

اومدیم و یکیشون چاقو زد به دخترت بعد میخوای چیکار کنی😑

اگه اینقد بهش اطمینان داری که حرفی نیست ولی خطرناکه واقعا

خب اگه میخواست جواب همشون رو با کاراته بده که امروز میداد منتها اینا پروعن یک هفته هست مزاحم میشن

تا الان نداده چون فکر کرده کار درستی نیس ولی اینک شما بهش بگید بزن مطمعن میش کار درستیه و ازین ب بعد ممکنه هربار اینکارو بکنه خدای نکرده ممکنه ب کسی اسیب جدی بزنه سر یه مزاحمت 

ما خودمون مزاحم کم نداشتیم و تنها راهکاری ک همیشه جواب میداد سکوت و بی محلی بود بازم خودتون بهتر میدونید صلاح بچتونو