2777
2789

فکر کن در جهانی دیگر در کالبدی دیگر به دنیا آمدی با زندگی کاملا متفاوت از حیات کنونیت

یه روز که داری توی پیاده رو قدم می زنی آدمی از کنارت رد میشه و ناخواسته به خاطر ازدحام جمعیت بهت تنه میزنه سرتو بلند میکنی و باهاش چشم تو چشم میشی 

اون شبیه توئه... توی الان 

چیکارش میکنی؟ میکشیش ؟

مگر چه جرمی کرده ؟چرا اینقدر ازش متنفری 

اضافه وزن داره ؟

خانواده ی خوبی نداشته که ازش حمایت کنن ؟

جیباش خالیه؟

اشتباه های زیادی تو زندگیش کرده ؟

کدوم ؟؟؟؟

اینا دلیله برای کشتنش ؟

مطمئنم اگر متوجه درداش بشی به جای اینکه با بی رحمی بکشیش بغلش میکنی و بهش میگی تو از پسش بر میای همه چی درست میشه

.

.

. چرا خودتو همین الان در آغوش نمیگیری ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🫂کسایی که روزای سختی رو پشت سر میذارنو درک میکنم مواظب خودت باش از تو یه دونه بیش تر نیست

فدات بشم😘اره ولی دارم زیر بار مقایسه له میشم 

انگار فقط داشتم تو خواب میدوییدم🙃💔
میشه بگی علائمت چیه فک کنم من افسردگی دارم

من که روانشناس نیستم ولی خب هیچ انگیزه ای ندارم

یعنی همش اینجوریم که خب که چی 

دلم میخواد فقط بخوابم حوصله بیرون رفتن ندارم

هرروز دارم خودمو مقایسه میکنم و سرکوفت میزنم

همیشه احساس خستگی وبدن درد شدید دارم 

حس میکنم تو هرکاری برم تهش گند میزنم

فدات بشم😘اره ولی دارم زیر بار مقایسه له میشم

آخخخخ مقایسه مقایسههههه

کاش میشد به خدا گفت سیستممون رو به روزرسانی کنه این ایراد فنی رو برطرف کنه 

زهرررررررمار آدم میکنه زندگیو

آخخخخ مقایسه مقایسهههههکاش میشد به خدا گفت سیستممون رو به روزرسانی کنه این ایراد فنی رو برطرف کنه زه ...

آره خیلی بده همین عامل اصلی افسردگیمه بس که به خودم سرکوفت زدم 

من که روانشناس نیستم ولی خب هیچ انگیزه ای ندارمیعنی همش اینجوریم که خب که چی دلم میخواد فقط بخوابم ح ...

عقاید مذهبی داری؟ میخوام یچیزی بگم 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
من که روانشناس نیستم ولی خب هیچ انگیزه ای ندارمیعنی همش اینجوریم که خب که چی دلم میخواد فقط بخوابم ح ...

من مث توام اما خودم حس میکنم روز 15پریودم ب بعد بیشتر اینجوری میشم تنبلی تخمدان دارم تو پریودات منظمه تیروئید نداری یا پرولاکتینت بالا نیست میگن تاثیر داره 

عقاید مذهبی داری؟ میخوام یچیزی بگم

چطور؟ اره حد وسط یعنی مثلا بیرون که میرم آرایش میکنم وموهام بیرونه ولی خب اهل دوست پسر و این‌چیزها نیستم نمازم میخونم

من مث توام اما خودم حس میکنم روز 15پریودم ب بعد بیشتر اینجوری میشم تنبلی تخمدان دارم تو پریودات منظم ...

اتفاقا منم تنبلی تخمدان دارم انگار این هورمونا حال بدیارو خیلی تشدید میکنه 

هفته ی قبل پریود من نابودم 

من مث توام اما خودم حس میکنم روز 15پریودم ب بعد بیشتر اینجوری میشم تنبلی تخمدان دارم تو پریودات منظم ...

منم نامنظم هست چند ناهی یکبار میشم

2810