2777
2789
عنوان

انشا بلدین بیاین کمکم کنید گیر کردم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 35 پست
یا خدا که من مردم میون این همه انشا های جذاب و یکی از یکی بهتر خیر ببینید کلی بدردم خوردند و خوشحال ...

قربونت جانم 

هوش مصنوعی اینو داده منم کپی کردم برات فرستادم😂

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت جانم هوش مصنوعی اینو داده منم کپی کردم برات فرستادم😂

ها راستی یادم رفت بپرسم هوش مصنوعی کجا این موضوع رو دادی خودم خواهرم‌یکی از تلگرام معرفی کرد اسکرین گرفتم گمش کردم‌

میدونه گفتی قبلش همین که وقت گذاشتی و برام این کارو انجام دادی خودش خیلیه❤️✨️

فداتشم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
ها راستی یادم رفت بپرسم هوش مصنوعی کجا این موضوع رو دادی خودم خواهرم‌یکی از تلگرام معرفی کرد اسکرین ...

برنامشو‌ تو فروشگاه پلی نصب کردن