2777
2789
عنوان

ازدواج با پسری که لکنت داره🥲

893 بازدید | 60 پست

کسی هست همسرش لکنت داشته باشه؟

۳ روز پیش موقع تلفنی حرف زدن دیدم وقتایی که من تند تند حرف میزنم اون استرس گرفتنی لکنتش مشخص میشه نفس نفس میزد

بهم گفته بود ولی وقتی ویس میداد یا ویدئو مسیج چن بدون استرس حرف میزد چیزی مشخص نبود 

پسر خوبیه کلا شخصیت و خانواده و موقعیت و... فقط این ویژگیش یکم..

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁  حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍  میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤  ممنون میشم ازت🙏🏻😇   ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚

اشکالی نداره عزیزم 

اگه خوبه به خاطر این مشکل رد نکن بازم یه مشاور برید 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرە خیلی خوبە😍😍موقع دعوا فقط داد میزنی اون لکنت میگیرە نمیتونە چیزی بکە،خودتو تخلیە میکنی سرش😁

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

بنظرم چیز مهمی نیست.. اگر شخصیت و اخلاق و خانواده خوبی داره. این اصلا عیب به حساب نمیاد.. و لطفا هیچوقت به روش نیار و نزار کسی بابت این مسئله ناراحتش کنه

لطفا دعا کنید حاجتم برآورده بشه🥲

بنظرم موقعیتش خوب باشه اخلاقی مالی از نظرم اوکی

خوبه تو دعوا بدون وقفه توهین کنه ناموسا این تا شروع کنه به دعوا ، دعوا تموم شده😂🤦 دوستان واسه جور شدن ازدواجم لطفا دعا کنید

چون تازه باهات اشنا شده استرس داره فک کنم یکم بگذره درست بشه دیگه موقع حرف زدن هم اینجوری نمیشه

عزیزم زایمان کردی؟

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
2810