2777
2789
عنوان

خواب کودک دوساله مامانا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 37 پست
هردقیقه نه ولی اره گاها دعواش میکنم ولی زودی از دلش در میارم چون سریع ناراحت میشه غصه میخوره

اخی

مثل پسرمن

ببین اینجور بچه ها حساسن از دلشم دربیاری روش اثرمیذاره

میتونی همینم ترک کن بجاش حرف بزن باهاش بهش توضبح بده

منکه نتونستم امیدوارم شمابتونی😔من عصبیم زیاد از شوهر بی فکر و... 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
اخیمثل پسرمنببین اینجور بچه ها حساسن از دلشم دربیاری روش اثرمیذارهمیتونی همینم ترک کن بجاش حرف بزن ب ...

منم عصبیم سر هر چیزی زود جوش میارم صبرم کمه همیشه دعواش میکنم بعد پشیمون میشم ولی چون خیلی شیطونه واقعا ادم کم میاره بخدا 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم عصبیم سر هر چیزی زود جوش میارم صبرم کمه همیشه دعواش میکنم بعد پشیمون میشم ولی چون خیلی شیطونه وا ...

😕هیی

ارامش نداریم بچه هم شیطون 

منکه پدرم دراومد ازوقتب دنیااومد شیطون بود وبدخواب

کسیم نداشتم نگهش داره حتی حموم دسشوییم میبرم دنبالم

لباسم بادست میشستم بچه هم توی خشتکم میزاشتم گاهی فشارمیومدبهش گریه میکرد طفلک😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
😕هییارامش نداریم بچه هم شیطون منکه پدرم دراومد ازوقتب دنیااومد شیطون بود وبدخوابکسیم نداشتم نگهش دا ...

وای دستشویی رو خوب اومدی منم اسیر بودم میرفتم دنبالم گریه شیون بعد دیگه راه افتاد باهام میومد داخل مجبور بودم وگرنه اگه میذاشتم پشت در انقدر گریه میکرد بالا میوورد 

منم تنهام مامانم اینا خواهرم اینا شهرستانن یه وقتهایی دلم میخواد یکی ببرتش یه روز نگهش داره نفس بکشم ولی کسی نیست 

ماهم ادمیم خسته میشیم کم میاریم بچه هم شیطون دیگه واویلا 

وای دستشویی رو خوب اومدی منم اسیر بودم میرفتم دنبالم گریه شیون بعد دیگه راه افتاد باهام میومد داخل م ...

حق داری بخدا

خودم کشیدم میدونم چی میگی

خسته میشی

من بیشتر شوهرم روی اعصابم بود 

بچه روهم نگه نمیداشت بیکارم بود

پسرمن بزرگترشد میتونست راه بره توی دسشویی میگفتم نگاه نکن نمیکرد😂قربونش برم دیگه دوسال بشه نمیشه برد کنجکاو شد وسوال پرسید دیگه ن حموم ن دسشویی نبردمشش

حق داری بخداخودم کشیدم میدونم چی میگیخسته میشیمن بیشتر شوهرم روی اعصابم بود بچه روهم نگه نمیداشت بیک ...

اره الان دیگه نمیبرمش حمومم با باباش میره 

دست تنها سخته واقعا تا اینا بزرگ بشن ماها مغزمون میپوکه هروقت یه چالش دارن 

اره الان دیگه نمیبرمش حمومم با باباش میره دست تنها سخته واقعا تا اینا بزرگ بشن ماها مغزمون میپوکه هر ...

من هنوز خودم میبرم شوهرم نمیبره اصلا

چهارسال ونیمه به نظرت تاکی میتونم من ببرمش؟ 

من هنوز خودم میبرم شوهرم نمیبره اصلاچهارسال ونیمه به نظرت تاکی میتونم من ببرمش؟

تا وقتی که خودش یاد بگیره بره حموم کنه به نظرم تا ۶ سالگی اینا باید کمکش کنی بزرگتر شد بهش یاد بده چه جوری خودشو سرشو بشوره خودش حموم کنه پسرا راحتر میتونن یاد بگیرن 

ولی دختر نه چون مو بلند دارن خیلی دیرتر خودشون تنهایی میتونن بشورن سرشونو چون‌ممکنه بد بشورن شپش اینا بزنن