2777
2789
عنوان

مادران کودکان اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 136 پست
دقیقا مث من تو دلم همیشه میگم کاش سالم بود.اخه بچه منم ی نازی خاصی داره.از چند ماهگیش دیگه خیالتون ر ...

عزیزم از وقتی ک تسلیم خدا شدم و بخدا سپردم دو سالگیش گفتم خدایا اگر مریضم باشه میپذیرمش اگر تو بخوای من بچمو ب تو میسپارم هرچی تو خیر و صلاح بخوای و بخودش سپردمش و بچم شروع ب خوب شدن کرد 

عزیزم از وقتی ک تسلیم خدا شدم و بخدا سپردم دو سالگیش گفتم خدایا اگر مریضم باشه میپذیرمش اگر تو بخوای ...

مرسی عزیزم.کامنت شما منو برد تو فکر عمیق

دلم میخواد بیخیال بشم ولی اینکه میگن هرچه زودتر درمان رو شروع کنید بهتره باعث میشه دوباره درگیر بشم

شما کدوم شهرین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمی ببین باچندجمله نمیشه قطعی فهمیدامااگربچت حرفتوتکرارکردشک کن من حتی متخصص هم بردم وگفتن ندارن ٱتیسم نیست امارفتم پیش روانپزشک کودک تاییدکرداتیسمه ....با انجام تست ٱتیستیک به ترس خودت پایان بده من تومرکزجامع تکامل شیراز انجام دادم 

مرسی عزیزم.کامنت شما منو برد تو فکر عمیقدلم میخواد بیخیال بشم ولی اینکه میگن هرچه زودتر درمان رو شرو ...

بله هرچه درمان سریعتر شروع کنی بهتره هرچیزی وقتی داره لااقل بزار دو سالش بشه دکترام الان هیچی نمیدونند شما وظیفته هر چند ماه ببرش دکتر خوب و چکاب بشه همین خودتم از تفاوت زیادش متوجه میشی خیلی تمرکز نکن روش یکم لذتشو ببر 

بله هرچه درمان سریعتر شروع کنی بهتره هرچیزی وقتی داره لااقل بزار دو سالش بشه دکترام الان هیچی نمیدون ...

چی بگم عزیزم

بچه شما حرفتونا تکرار میکرد؟

غیر از بیخیالی و دیر زبون باز کرذن علامت دیگه ای داشت؟

چی بگم عزیزمبچه شما حرفتونا تکرار میکرد؟غیر از بیخیالی و دیر زبون باز کرذن علامت دیگه ای داشت؟

یادم نیس ولی هی علایم توش پیدا میکردم 

ن تکرار حرف نداشت 

ببین من متخصص مغز و اعاب بردم گف اوکی باز ول نمیکزدم 

یادم نیس ولی هی علایم توش پیدا میکردم ن تکرار حرف نداشت ببین من متخصص مغز و اعاب بردم گف اوکی باز ول ...

اره متخصص مغز و اعصاب ب منم گفت اصلا سمت اتیسم نرو

ی روانپزشکم بردم گفت مشکل حسی داره ولی بعدا از خیلیا شنیدم ک واسه همه بچه ها اینو میگه

دیگه میبرمش پیش سخت گیر ترین روانشناس

نمیدونم اگه اتیسم باشه چجوری با این مساله کنار بیام

از اطرافیانم بدم میاد همیشه زوم میکنن رو پسر من.بعد چجوری بهشون بگم.منظورم خانواده شوهرمه

اره متخصص مغز و اعصاب ب منم گفت اصلا سمت اتیسم نروی روانپزشکم بردم گفت مشکل حسی داره ولی بعدا از خیل ...

یبار دوستانه بهشون بگو بگو من افسردگی بعد از زایمان دارم و داره تبدیل به وسواس فکری میشه من خودم یه مادر نگران هستم شما ها زدترش نکنید بگو میدونم نوتونه دوسش دارید میدونم بفکرشید ولی حال روحی منم در نظر بگیرید یگو با هر حرف شما من حالم خیلیییی بد میشه و اصلا نمیتونم درست از بچم مراقبت کنم لطفا بهم استرس وارد نکنید 

عزیزم پیش پیش داری میری پیشواز مشکلات بزار یچیزی ثابت بشه تا کنار اومدنش فعلا بچتون مشکلی نداره و ازش لذت ببر 

یبار دوستانه بهشون بگو بگو من افسردگی بعد از زایمان دارم و داره تبدیل به وسواس فکری میشه من خودم یه ...

اخه مستقیم چیزی نمیگن.سوالاشون اذیت میکنه.مثلا میپرسن با بچه ها ارتباط میگیره؟

اینجوری ک میگن حتی نمیتونی واضح بگی منظورتون چیه

چی بگم عزیزم.برام دعا کن.اگه این روانپزشکی ک میخوام ببرمش بگه اتیسم نیس بیخیالش میشم دیگه