2777
2789
عنوان

توصیه ای برای کتابخوان ها 📚

120 بازدید | 16 پست

🔵هیچ وقت pdf نخونید ب چشم و گردنتون خیلی آسیب میزنه 

🔴 اگر هزینه کتاب خریدن ندارید عضو کتابخانه بزرگ بشید ، از برنامه castbox و یوتوب کتاب صوتی گوش کنید 

🟡 کتاب های زرد نخونید خیلی از کتاب های انگیزشی ی سری از رمان های ایرانی و خارجی جزو این دسته هستن نمی تونم لیست بدم اینجا 

🟣 از نشرهای فیک کتاب نخرید با حقه ۵۰٪ تخفیف کتاب هاشون رو میفروشن با کیفیت فوق العاده پایین البته و سرقت ادبی میکنن ترجمه ی نشر خوب رو برای اینکه زیر کپی رایت در برن میان ی سری چیزهاشو حذف ی سری چیزا اضافه میکنن جمله ها رو پایین بالا میکنن تغییرات ایجاد میکنن و خلاصه گند میزنن به اثر تا بتونن چاپش کنن و مشکل قانونی براشون پیش نیاد اکثرا تو کنار مترو ها دی،جی کالا نمایشگاه های دوره ای که تو دانشگاه ها برگزار میشه و توسط دستفروش ها کتاب هاشون رو می فروشن لیست شون براتون می ذارم

🟠 نشریه های فیک با ترجمه های افتضاح و کیفیت چاپ افتضاحن: 

آذرمیدخت ، آتیسا، نیک فرجام ، داریوش ، نگین ایران، زرین کلک ، الینا، آراستگان ، حباب، باران خرد ، یوشیتا ، پرثوآ، شاهدخت پاییز، آسو، ندای معاصر، راز معاصر ، سپهر ادب،...

شمام اگر توصیه ای برای کتابخونی دارید یا کتاب خوبی خوندید بدون اسپویل بگید به همراه ژانرش و اینکه راجع ب چی هس 😌🌹

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر کتاب معروف و وایرال شده‌ای لزوما واااو نیست و ممکنه حالتونو بگیره

دقیقا حالا اسم نمیبرم ولی ی سری از کتاب های پرفروش جز کتاب های زرد هستن 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
عالی ممنون از شما

🙏🙏🙏

کاش اسم می‌بردین که نخریم

معروف ترین کتاب های روانشناسی زرد

1. کتاب یک نگاه
  2. کتاب ایده اثر بخش
  3. کتاب پشت‌ پرده ریا کاری
  4. کتاب جرئت بسیار
  5. کتاب سگال ناروال یا نارایج بیندیش
  6. کتاب قدم‌ زدن روی ماه با اینشتین
  7. کتاب غریزه قدرت اراده
  8. کتاب کج‌ رفتاری
  • بازی‌های ذهنی اثر رابرت گرین 
  • کتاب قدرت اثر رابرت گرین 
  • هنر ظریف بی‌خیالی اثر مارک منسون 
  • چهار اثر از فلورانس اسکاول شین اثر فلورانس اسکاول شین 
  • تو اثر شری آرگو 
  • راز اثر راندا برن 
  • معجزه شکرگزاری اثر راندا برن 
  • نیروی حال اثر اکهارت تول 
  • چهار میثاق اثر دون میگوئل روئیز

کاش اسم می‌بردین که نخریم

بقیه آثار زرد 

اثر مرکب 

من احمق کاتوزیان 

بیشعوری ، صورتت را بشور دختر جان ، چه کسی پنیر را جا به جا کرد، رازهایی درباره ی مردان 

اکثر کتاب های جوجو مویز ، کیمیاگر پائولو کوئیلو ، 

اکثر کتاب های الیف شافاک ،کتاب های انگیزشی ، راز ، کتاب های راندا برن،

خودت باش دختر 

شرمنده نباش دختر ، 

رمان های صادق هدایت ب غیر بوف کور همشون سرقت ادبی از فیلم و کتاب های دیگه هستن ، اسپینوزا،

قورباغه ات را قورت بده ، کیمیا خاتون، قهوه سرد آقا نویسنده،(به غیر ملت عشق و من و استادم الیف شافاک نشر ققنوس ارسلان فصیحی و ستاره بخش و کفش هایش جوجو مویز مریم مفتاحی نشر آموت بقیه و اکثر کتاب های این دو تا نویسنده زرد هس نخریم ) ترجمه های یغما گلرویی افتضاحه و کتاب هاشم سرقت ادبی از نویسندگان خارجی ترجمه های کیومرث پارسای سرقت ادبی از مترجم های دیگه هس 

معروف ترین کتاب های روانشناسی زردکتاب یک نگاهکتاب ایده اثر بخشکتاب پشت‌ پرده ریا کاریکتاب جرئت بسیار ...

مرسی 

نظرتون درمورد ۴۸ قانون قدرت

عادتهای اتمی 

باشگاه پنج صبحی ها 

سینوهه پزشک فرعون چیه 

مرسی نظرتون درمورد ۴۸ قانون قدرتعادتهای اتمی باشگاه پنج صبحی ها سینوهه پزشک فرعون چیه

من اینا رو نخوندم ولی تحقیق کردم جزو دسته بندی زرد هس ، سینوهه ک کتاب خوبی هس ولی اونای دیگه رو نمی دونم من خودم کلا سمت کتاب های انگیزیشی نمیرم 

اینجوری که اکثر کتابا زرد ب حساب میان

اکثر کتاب ها ن خیلی کتاب خوب هم هس کتاب روانشناسی خوب هم هس ولی من اطلاعی ندارم باید از دانشجوهای روانشناسی بپرسید ، هزار تا کتاب خوب هس من تحقیق کردم تو لیستم هس ک بخونمش سینوهه رو هم خریدم قرار بخونم من نشر زرین اقتباس منصوری دو جلدی از نشر زرین گرفتم این نشر سخت گیر میاد ولی خوب متن کامل هس دیگه یعنی بدون سانسور