2777
2789
متأسفانه الان یه جوی راه افتاده هر کی بگه فلان اختلال یا بیماری روان رو دارم میگن برای کلاسش میگید ی ...

من کجا باهوشم وقتی بلد نیستم کارای عادی که ادمای معمولی میکنن رو بکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونا درکنارش اومد اصن نمیدونم چیه دیونه شدم

تاپیکاتو‌دیدم

به نظرم شما سردی مغز داری

حتما طب سنتی برو

من مشکلم جسمیه

به کل نا امیدم

شما امیدوار باش

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

بیش فعال ها معمولا تو کارایی که علاقه دارن فوق‌العاده خوبن ولی تو کارای روزمره بی دست و پا میشن،نمید ...

من والا هرکاری ام علاقه دارم نمیتونم برم توش انقدر توهین میکنن بهم خسته شدم

من پنج ساله زمینگیر شدم دیگه خسته شدم

ان شاالله خدا شفای عاجل نصیبتون بکنهد بزودی زود 

مریضیتون چیه 

شاید باید یه دکتر خاص برید مثلا پزشک طب سنتی یا نمیدونم رواندرمانگر 

مشکل مغزی دارم

ان شالله خدا شفای عاجل نصیبتون بکنه بازم دعا کن نذر کن التماس دعا از کاربرا داشته باش بعضیا خیلی دعاشون گیراس  و همینکه تو تاپیکا و تو نت سرچ کن شاید تویه زمانی که انتظارشو نداری خدا راه درمانو بهت نشون بده قبلا تو سایت گفتم یه خانومی دوسال دستش شدیدا درد میکرد و هردرمانو دعا توسلی بود انجام داد و درمان نشد از قضا یروز یه مجلس روضه دعوت  بوده که خانومی که توی اون خونه کار میکرده میگه یه خانوم دکتر هم از امریکا اومده تو این مجلس روضه هست اگه خواستین بهش بگم اونم یه نگاه بندازه و خانوم دکتر هم بشرطی که هویتش تو مجلس  مخفی بمونه قبول میکنه و دستشو که معاینه میکنه میگه مچ دستت در رفته و جا مینداه وکاملا خوب میشه یعنی میخوام بگم خدا اگه بخواد یه دکتر از اونسر دنیا میاد و درمان میکنه 

😶ببخشید عزیزم شفا اولا دست خداست اهل بیت واسته هستن خدا نخواد نمیشه خودشم مگه دکونه؟ که ندن بگیم نیستن 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛

من پسر داییم فلج بودن بردنش کربلا ولی قسمت نبود خدا برد پیش خودش 

همه چیز حکمت داره و دست خداست منم مشکل رو و روانی دارم

ولی قلبم هیچوقت نتونست عشق اهل بیت و انکار‌کنه 

گاهی خسته میشم اونم فقط از بی صبری خودم و ندونستن حکمت 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛