2777
2789
قربونت عزیزم چرا به همین راحتی ولش نکن بگیر مهریه تو پسرت خیالت راحت تا ۷ سالگی پیش خودته

مرسی ک دلمو قرص کردی خداخیرت بد

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
نخیر اصلا این کارو نکنی که دزدکی بریمن این کارو کردم رفتم وسایلمو آوردم و برگشتمبعدش بهم تهمت زدن و ...

الان طلاق گرفتی خدالعنتش کنه اینا عقده دارن میگفتی تواصن پولی داری ک بخام بدزدم؟؟ بچه داشتی؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان طلاق گرفتی خدالعنتش کنه اینا عقده دارن میگفتی تواصن پولی داری ک بخام بدزدم؟؟ بچه داشتی؟

بچه ندارم ۱۹ سالمه

آره طلاق گرفتم و خداروشکر به یک سال نکشید دوباره ازدواج کردم و الان از زندگیم راضیم.

نه این وضعش خوب بود سال ۱۴۰۱ دادگاه واسش ۴تا سکه نوشت از اول که بهم داد و هر ۱۱ماه یک سکه که دیگه خودش اومد گفت توافق کنیم و منم ۱۰۰ میلیون دیگه ازش گرفتم و همون موقه دادمش طلا و سکه باز 

فداتشم

نشی گلم 

بچه ندارم ۱۹ سالمهآره طلاق گرفتم و خداروشکر به یک سال نکشید دوباره ازدواج کردم و الان از زندگیم راضی ...

چطور ازدواج کردی الان زندگیت خوبه؟؟؟ خداروشکر بچه نداشتی 

چطور ازدواج کردی الان زندگیت خوبه؟؟؟ خداروشکر بچه نداشتی

بعد از اینکه با اون شوهرم به مشکل بر خوردم و تصمیم به جدایی قطعی گرفتم و حین کارای طلاق بودم با یکی دوست شدم و بعد از یک سال اومد خواستگاری( البته شوهره الانم از قدیم دوست پسره کلاس هفتمم بوده که خدا خواست ما دوباره با هم روبه رو شدیم و ازدواج کردیم😂🤷🏻‍♀️

توم اصلا نگران نباش بخت خوب واست میشه ایشالا فکر نکن چون بچه داری نمیتونی باز ازدواج کنی

بعد از اینکه با اون شوهرم به مشکل بر خوردم و تصمیم به جدایی قطعی گرفتم و حین کارای طلاق بودم با یکی ...

من شوهر نمیخام چ خیری از اولی دیدم از دومی ببینم بچمو میارم میرم سر کار بابامم خرجمو مید خدمم همینطور 

بعد از اینکه با اون شوهرم به مشکل بر خوردم و تصمیم به جدایی قطعی گرفتم و حین کارای طلاق بودم با یکی ...

خدارو شکر خوشبخت شی یعنی شوهرت الان نمیگ مثلا چراغونی موقع منو تنهاگذاشتی رفتی الان ک طلاق گرفتی برگشتی و این حرفا.

خدارو شکر خوشبخت شی یعنی شوهرت الان نمیگ مثلا چراغونی موقع منو تنهاگذاشتی رفتی الان ک طلاق گرفتی برگ ...

اون موقه کلاس هفتم بودم از این چت و دوست پسر و دوست دخترای بودیم که از دور همدیگه رو میدیدیم و اینکه من برنگشتم بهش که تو اینستاگرام همدیگه رو پیدا کردیم و دوست شدیم و اومد خواستگاری

خودت چند سالته؟کدوم شهری

۲۰کرمانشاه

منم کرمانشاهم

عع کجایی خخخ یهو دوست خودم نباشییییی

2810