2777
2789

سلام من دوساله ازدواج کردم شوهرم شکاک بددل بدگمان روانی دست بزن داره تودوره مردسالاری جامونده بود . کلی کتکم زد تهمت بهم میزد دوسال حتی یک بارم قهر نکردم گفتم درست میشه با زبان نرمش میکنم خوبش میکنم و.. حتی ی روبیکا هم نذاشت من نصب کنم . دیگ دیشب برااولین بار آخر بار قهر کرد م اومدم خونه بابام پسر ۸ ماهه دارم میخام بدونم حضانتشو میدن ب من؟؟ برامهریه باید چ کنم؟؟؟ فقط ی ماشین ب اسمش و بس 

بعد طلاهام طلاهایی هستش برای عقدم گرفت تو عقد نامه درج شده اونارو ازمن میگیره؟؟؟؟ .مهریه چطور میدن ۱۱۴ س‌که 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

برو جایی ک عقد کردی راهنماییت میکنه.

سند ازدواج و شناسنامتو ببر.

سریع توقیف اموال و توقیف حساب بزن، هر چیزی داره برای مهریه تو مصادره میشه.

فقط سریع انجام بده تا انتقال نداده

برو جایی ک عقد کردی راهنماییت میکنه.سند ازدواج و شناسنامتو ببر.سریع توقیف اموال و توقیف حساب بزن، هر ...

بچم چی ؟؟  خب گردن خوردم یهو شد حتی با صندل توی خونه زدم بیرون ی کفشم با خودم نیاوردم ی مانتو بزور پوشیدم شناسنامه عقدنامه همراهم نیست

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو جایی ک عقد کردی راهنماییت میکنه.سند ازدواج و شناسنامتو ببر.سریع توقیف اموال و توقیف حساب بزن، هر ...

پول زیادی تو کارت ندار تنهاچیزیم ب اسمش ماشینش 

اگ این کارارو کنم قانون بچه رو نمیگیر من چیزیشو نمیخام فقط میخام سسختش باشه بچمو بده 

بچم چی ؟؟ خب گردن خوردم یهو شد حتی با صندل توی خونه زدم بیرون ی کفشم با خودم نیاوردم ی مانتو بزور پ ...

بدون عقد نامه دستت ب جایی بند نیست حالا حالاها!

یبار ذیگ برگرد ب اون خونه و با وسایلت قهر کن

بدون عقد نامه دستت ب جایی بند نیست حالا حالاها!یبار ذیگ برگرد ب اون خونه و با وسایلت قهر کن

ن ن برگردم ب حد مرگ منو میزنهههههه میمیرم اون تعادل ندار 

یکیو بفرستم مادرم یا پدرم بیاره میدن بنظرت؟

اول اینکه خدا مشکل شوهرتو حل کنه سره عقل بیاد

1_پسرت تا ۷ سالگی با توعه

2_مهریه باید بری اون دفترخونه ای که عقد کردی بگی بزارن اجرا واست و بعدم بری دفتر خدمات قضایی درخواست مهریه بدی

3_همون ماشین واسه شرایط دادنه مهریه کافیه(فقط اصلا بهش نگو که میخوای مهریه بزاری اجرا که مثلا بخوای تهدیدش کنی، چون بره بفروشه تمومه دیگه)

4_طلاهاتم چه بهتر که تو عقد نامه ذکر شده و اصلا نگران نباش تا همیشه واسه خودته نمیتونه بگیره ازت

۵_۱۱۴ سکه مهریه داری که بستگی به قاضی و دادگاه داره چند ماه یک سکه واست بنویسه و اینکه از اول هم چندتا واست مینویسن که باید بهت بده، بعد از اونم دیگه چند ماه یکباره

من مدارک ندار مم همش خونست بزم اون محضر ک عقد کردم ته چک عقد نامجو درنمیارن بهم بدن  منظورم همون کپی یاهزچیزی؟

ن ن برگردم ب حد مرگ منو میزنهههههه میمیرم اون تعادل ندار یکیو بفرستم مادرم یا پدرم بیاره میدن بنظرت؟

بعید میدونم مدارکو بده.

با بزرگترت برگرد اون خونه، ب بهونه این ک بابات اینا میخوان مشکلتو حل کنن.

یواشکی برو ت اتاق مدارک و طلاهاتو وردار

اول اینکه خدا مشکل شوهرتو حل کنه سره عقل بیاد1_پسرت تا ۷ سالگی با توعه2_مهریه باید بری اون دفترخونه ...

ممونن برا توضیحات کاملت برات صلوات فرستادم شوهر من آدم نمیش دوسال حتی قهرم نکردم ک کینه نگیره درست ش نشد ک نشد 

پسر مو بده هیچیشونمیخام

بعید میدونم مدارکو بده.با بزرگترت برگرد اون خونه، ب بهونه این ک بابات اینا میخوان مشکلتو حل کنن.یواش ...

طالهام همه همراهمهههه فقط شناسنامه ک عقدنامه میخام

بعید میدونم مدارکو بده.با بزرگترت برگرد اون خونه، ب بهونه این ک بابات اینا میخوان مشکلتو حل کنن.یواش ...

مرسی براتوضیحاتت برات صلوات میفرستم گلم 

ن ن برگردم ب حد مرگ منو میزنهههههه میمیرم اون تعادل ندار یکیو بفرستم مادرم یا پدرم بیاره میدن بنظرت؟

اول برو اونجایی که عقد کردی اگه بهت دادن ته چکی یا کپی چیزی خب چه بهتر

ولی اگه ندادن برو پاسگاه نزدیک خونتون بگو آقا من عقدنامه ام واسه اجرا گذاشتنه مهریه خونه جا مونده و همچنین شناسنامه و لباس و وسایل شخصیم و اینکه برم تو اون خونه امنیت جانی ندارم، زنگ میزنن به شوهرت میگن که وسایلشو بیار بهش بده یا اینکه یه سرباز باهات میفرستن بری خونه وسایلتو بیاری و برگردی

ممونن برا توضیحات کاملت برات صلوات فرستادم شوهر من آدم نمیش دوسال حتی قهرم نکردم ک کینه نگیره درست ش ...

قربونت عزیزم 

چرا به همین راحتی ولش نکن بگیر مهریه تو

پسرت خیالت راحت تا ۷ سالگی پیش خودته

مرسی براتوضیحاتت برات صلوات میفرستم گلم

نخیر اصلا این کارو نکنی که دزدکی بری

من این کارو کردم رفتم وسایلمو آوردم و برگشتم

بعدش بهم تهمت زدن و ازم شکایت کردن که مادرشو از پله هُل دادم پایین و مادرشم خودشو کبود و سیاه کرده بود که یعنی من کردم و گفتن کلی پول تو خونه بوده من دزدیدم

2810