2777
2789
عنوان

خانمهایی که بچه کوچیک دارین

88 بازدید | 16 پست

چجوری به کاراتون می‌رسین؟ چجوری به خودتون میرسین؟ من از زندگیم موندم بخدا😭بچم ۲۰ روزشه نه خواب دارم نه غذا میتونم بخورم قیافمم نگم براتون 

🌈اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌈

بچه ها تو این سن مگه همش خواب نیستن ؟؟؟ 

والا بچه من کلا خواب بود نهااااالیت یه ساعت بیدار میموند منم تو خابش به کارام میرسیدم کار خاصی نداشتم همون روز مرگی 

لباساشم تو دست میشستم 

ولی از چهار ماهگی به بعد کلا بیدار بود 😐😕

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درد همه مادرایی که بچه کوچیک دارن. من دخترم ۴ ماهشه امروز انقد گریه کرد تازه نیم ساعت پیش نشستم نهار بخورم خیر سرم،پسرم ۳ سالشه گفت نباید بخوری قاشقم گرفت انداخت تو سینک ظرفشویی 🙁 منم بشقابم بردم گذاشتم رو گاز تندتند خوردمش بخدا کوفت بود خوردم سردرد گرفتم

درد همه مادرایی که بچه کوچیک دارن. من دخترم ۴ ماهشه امروز انقد گریه کرد تازه نیم ساعت پیش نشستم نهار ...

منی که یدونه بچه دارم و دقیقا همینه که میگی 

آها با اعصاب خورد غذا میخورم 

منی که یدونه بچه دارم و دقیقا همینه که میگی آها با اعصاب خورد غذا میخورم

آره خیلی سخته من که دیگه رد دادم. باز یه بچه خوبه دوتا بشن واویلاعه. بخدا موهام چند روزه شونه نزدم بهم گره خوردن حتی حوصله ندارم لباسامو بندازم تو لباسشویی ‌از بدبختی و ناراحتی یسر به نی نی سایت میزنم 😭

آره خیلی سخته من که دیگه رد دادم. باز یه بچه خوبه دوتا بشن واویلاعه. بخدا موهام چند روزه شونه نزدم ب ...

میفهمم 

چقدر درکت میکنم منم تا یک‌کاهی بچم زندگیم رو خوا بود ولی کم کم به خودم اومدم و خودم و جمع کردم 

ناهار سعی کن یه چیز آسون برتری مثل آبگوشتی مرغی چیزی که زیاد نباید پای گاز واستی 

بعضی تایما زمان خوابش بیشتره سعی کن تو هم بخوابی

میگذره این روزا میگذره رفیییق 😍

به توکل نام اعظمت ❤️
موندم قدیما چجوری ده تا بچه قدونیم قد داشتن

قدیما بچرو می‌کردن تو قندان شیر میدادن مینداختن زمین خودش بخابه اون بچه هم اونقدر جیغ میزد تا خابش میبرد اصلنم براشون مهم نبود رفلاکس داره نفخ داره و... از دوسالگی هم مینداختن تو کوچه بزرگ میشد من از وقتی یادمه تو کوچه بودم تا ده شب فقط واسه غذا و خواب میرفتم خونه 

بچه ها تو این سن مگه همش خواب نیستن ؟؟؟ والا بچه من کلا خواب بود نهااااالیت یه ساعت بیدار میموند منم ...

مال من شبا کلا بیداره صبح ها هر ۱ساعت بیدار میشه

قدمش خیر باشه ان شاالله.من بعد از پنج ماهگی پسرم تقریبا زندگیم رو روال افتاد،سه ماه اولش که همه ش سخ ...

آخ دقیقا پس تا ۳ ماه وضعیت همینه

2810