2777
2789
عنوان

تغییر رشته

37 بازدید | 2 پست

نمونه انسانی قبول شدم پایه دهمم. خانوادم گفتن نمونه خوبه برو اونجا بخون. درحالی ک من ب تجربی علاقه داشتم و توی هدایت تحصیلی تجربی بیشتر از انسانی بود. دیگه خواستم تجربی برم. ولی مامانم نذاش. الان انسانی ام اصلا نمیتونم بخونم حفظیاتم متوسطه ولی ریاضی و علومم همیشه بیست بود. میخوام تغییر رشته بدم میدونم زوده باید دهم تموم شه ولی قراره کتابای تخصصی تجربی رو بخونم اگه تغییر رشته بدم و امتحانای اونا رو بدم. ولی نمیدونم کی بخونم. اونایی که با تجربن راهنمایی کننننن😔

تغییر رشته نده چون تهش میتونی کنکور تجربی رو با دیپلم انسانی شرکت کنی فقط قبل کنکورت برو درسای تخصصی تجربی هم تست بزن یا کلاس

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
تغییر رشته نده چون تهش میتونی کنکور تجربی رو با دیپلم انسانی شرکت کنی فقط قبل کنکورت برو درسای تخصصی ...

بنده خدا رو گیج نکن 

اتفاقا باید تغییر رشته بده چون کلاس دوازدهم وقت مهمه و نباید از طرف مدرسه بع خاطر دروس انسانی بهش فشار بیارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید