2777
2789
عنوان

مامانایی ک چشم نوزادتون قی داره

58 بازدید | 7 پست

وقتی با دارو خوب میشه قطع کنید دوباره برگرده دوباره همون دارو رو شروع می کنید؟ 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻

سرشو با کلاه بپوشون 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قی کردن مال سرد شدن سره سرش سرماخورده سرش رو گرم نگه دار سه شب سرش رو چرب کن پنبه بذار و کلاه سرش کن ...

مجرای اشکیش بسته ست

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻
من با چایی و دستمال تمیز هر روز تمیز میکردم. اصلا دارو استفاده نکردم

مجرای اشکی نوزادتون بسته بود ؟ 

روزی یبار  انجام میدادید؟ 

شیر خودتونم داخل چشم امتحان کردید ؟ 

مجرای اشکی نوزادتون بسته بود ؟ روزی یبار انجام میدادید؟ شیر خودتونم داخل چشم امتحان کردید ؟

یادم نیست، پسرم الان 12 سالشه

آره روزی 2 بار صبح و شب 

شیرم نه. فقط چای 

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
یادم نیست، پسرم الان 12 سالشهآره روزی 2 بار صبح و شب شیرم نه. فقط چای

ممنون 

خدا حفظش کنه.، ماشالله 😍👦🏻