2777
2789
یه صلوات میفرستید یه جون و اعدامم نکنن

۱۰۰میفرستم 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جوراب ده تومنی خوبه به خدا اینا رو بسته بندی کرده بودن ده تا صد تومن

تو براش چیکار کردی تا حالا؟چی خریدی

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
بابا من انتظار ندارم از کسی همونو نمی‌آورد سنگین تر بود اصلا جا خوردم تازه کوچیکم هم هست بی احترامی ...

خب دیگه اینطوره کاریش نمیشه کرد

خودت و هم ناراحت نکن اصلا ارزش نداشت تاپیک بزنی

ما هم خیلی رفتارا  می بنیم  اهمیت نده

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

یاد بگیریم توقعات مون از دیگران رو به صفر برسونیم. 😊😊😊اینجوری زندگی راحت تری خواهیم داشت.

کاش نمی‌آورد من ناراحت شدم یه جوراب بچگونه برام آورده که ده هزارتومنه حس میکنم خورد شدم 

اینکه آدم نباید چشمش به دست بقیه باشه درست، ولی بحث اسی الان یه چیز دیگس

ازقدیم گفتن از هردست بدی ازهمون دست میگیری

اسی رفته ۵۰۰ خرج کرده الان طرف درحد ۱۰ داره جبران میکنه درسته؟ شما خودتون باشین بهتون برنمیخوره؟🤦‍♀️🤣

اسی معذرت ولی خندم گرفت از رفتار زن داداشت

بعضی سوغاتی ها یا بعضی رفتارا برای خوردکردن طرف مقابله

نمونش اینکه یکی تعریف میکرد میگفت چندتا خونواده لارج و ثروتمند جمع میشن برن عیادت یه بنده خدایی، میزبان میره بهترین میوه و شیرینی رو تهیه میکنه چون مهمونا بعدازچندسال میرفتن اون خونه به جهت عیادت،

بعد میزبانه تعریف میکرد میگفت یه ایل اومدن توخونه یه نایلون کوچولو خیارسالادی آورده بودن🤣 گفت وقتی ازشون پذیرایی کردم رنگشون سرخ شده هیچی نخوردن ازخجالت

گفت انگار روزه بودن لب به هیچی نزدن، ایکاش همون خیار سالادی هارو نمیبردن اینجوری حداقل رنگشون سرخ نمیشد🤣🤣🤣

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY