چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
گلدونا رو میندازه میاد پی پی میکنهتوی گلدونا البته ما حیاط داریم بعد خودشو لوس میکنه 😍😍😍😍بعد خوراکی میدی .بعضی وقتا چنگ میزنه😐😂گربه خوبه دوس دارم خیلی
سختی هاش باید حواست به تایم آب غذاش باشه براش مالت بخری که هم ریزش مو کم بشه هم خوب بتونه غذا رو حضم کنه غذا هم حتما باید غذا خشک خارجی بدی چون غذای خونه برای گربه نژاد دار سمه حموم ماهی یکبار ظرف آب غذا جدا و خونه آروم
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
من گربه های خیابونی رووغذا میدم نذر کردم .یک گربه هم خونه ام زایمان کرد پسرش خونه ما موند الان شیرخانی شده برای خودش .با یک گربه ماده جفت شده که خونه ما رو بهش معرفی کرده .الانم 5 تا گربه کوچولوی ماه و ناز آورده ولی میدونم با زجر میمیرن یا ماشین بهشون میزنه یا گرسنگی می کشن .برای همین هروقن حامله میشه دلم میگیره .ایران جای خوبی براشون نیست .مردم مظلومترها رو اذیت می کنند .حیوانات که دیگه نگم چقدر مظلوم اند . با صفت هایی مثل نجس و بی صفت بهشون ظلم می کنند
عع پس اینطوری هم میشه؟مرسی 🥲خیلیییی برام چالش بود.مثلا من اکثرا پنجشنبه ها میرم شنبه میام
اره عزیزم.گربه مستقله. اب و غذا و خاکش اماده باشه هیچ مشکل دیگه ای نداره. البته خونه هم باید امن باشه. پنجره باز نباشه چیزایی که قابل بلع باشه هم دم دست نباشه. همین