2777
2789
عنوان

بهم گفتن اگر نامزد کردی باید نصف حقوق نامزدت واسه خرج خودت برداری 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 19 پست
خودش شوهره!

بازم دروغ میگه مطمئنم از ایناس که چس‌تومنم دست زنش نمیده طبق تجربه کسایی که از این حرفا میزنن ادعا های توخالی هستن شوهرایی که به زناشون میرسن بخدا نه جایی میگن نه ادعایی دارن نه چیزی بی چشم داشت برای آدم خرج میکنن

بازم دروغ میگه مطمئنم از ایناس که چس‌تومنم دست زنش نمیده طبق تجربه کسایی که از این حرفا میزنن ادعا ه ...

نگفت خودش واسه زنش این کارو و اون کارو میکنه 

بحث این شده بود که من حداقل تا ۱۰. ۱۲ سال آینده درامد درست حسابی ندارم که بتونم ماشین مورد علاقه م که باکستر هست بخرم اونم اینجوری گفت که از این طریق هم زودتر پولم جمع شه و به ماشینی که دوست دارم برسم هم حقوق خودم دست نخورده بمونه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگفت خودش واسه زنش این کارو و اون کارو میکنه بحث این شده بود که من حداقل تا ۱۰. ۱۲ سال آینده درامد د ...

خب لزوما هر حرفی از دهن هرکسی درمیاد که درست نیس بعضی وقتا دکترا با اونهمه تجربه و کمالاتم نظر اشتباه میدن عزیزم ،فکر نمیکنم کسی این موضوع رو قبول کنه یعنی با هر نامزدی حرف بزنی بگی از فردای نامزدی باید نصف درامدتو بهم بدی درجا فرار میکنه ازت،و تنها فکری که دربارت میکنه اینه که تو یه آدم پولکی و اهل معامله ای ،ولی خب میتونی با کسی ازدواج کنی که انقدر وضعش خوب باشع که بدون اینکه نیاز باشه باهاش توافقی بکنی اتوماتیک تمام خواسته هاتو به جا بیاره در غیر اینصورت هیچ کارمند و حقوق بگیری قبول نمیکنه نصف دستمزد زحماتشو هرماه بابت قروفر نامزدش خرج کنه یعنی در عمل شدنی نیس نظر این آقا

خب لزوما هر حرفی از دهن هرکسی درمیاد که درست نیس بعضی وقتا دکترا با اونهمه تجربه و کمالاتم نظر اشتبا ...

سه موضوع این وسط مطرحه

اولیش اینه که نه فردای نامزدی ولی چند سال بعدش ممکنه به درامد خیلی بالایی برسه الان تازه دانشجو هست ولی بعدا مطب بزنه و جا بیوفته از کارمندی خیلی بهتر میشه

دوم اینکه درسته که دیر به درامد بالا میرسه ولی میگن از روز اول هرجور باشی تا آخر عمر به همون عادت میکنه یعنی اگر روز اول کم توقع باشم فردا پسفردا که به نون و نوایی میرسه طبق عادت مثه روزای کم درامدی خواهد بود

سومیش که کلا معادله ی دو موضوع قبلی رو بهم میزنه اینه که من اصلا و ابدا دنبال پول کسی نیستم درسته ماشینی که دوست دارم بالای سی میلیارد پولشه و روزی حتما بهش خواهم رسید ولی با درامد خودم، نه درامد کس دیگه چون لذت داشتنش به اینه که خودم واسش تلاش کرده باشم نه به واسطه جیب شوهر

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
2805
سه موضوع این وسط مطرحهاولیش اینه که نه فردای نامزدی ولی چند سال بعدش ممکنه به درامد خیلی بالایی برسه ...

میدونی مسئله اینه که این حرفی که این آقا زده کلا اشتباهه هیچکسی قبول نمیکنه وقتی دارمدش کمه نصف زحمت خودشو خرج نامزدش کنه اونم هر ماه،این نظر منه من واقع بینانه میگم کسی قبول نمیکنه بخوادم نمیتونه با وضعیت تورمی که الان وحود داره ولی خب همون ادم ممکنه در اینده که وضعش خوب میشه چه کارها که برای شما نکنه یعنی وقتی کسی قبول نمیکنه نصف درامدشو بده بدلیل این نیس که خسیسه ،دلیلش اینه که منطقی نیس اینکارو بکنه زندگی خودش هزارتا خرج داره و تضمینی هم نیس که دراینده طرف وضعش خوبه بشه یا نه اینم بگم اکثر کسایی که با شاغلا ازدواج میکنن نه تنها اینو قبول نمیکنن که از شما انتظار خرج کردن و کمک خرج بودن هم خواهند داشت شما همین که بتونی درامد خودتو از چنگ ایشون دربیاری خیلی هنر کردی بهترین راهم اینه که خودتونو درگیر خرید خونه مغازه یا هرچیزی که درامدت کامل بره پای قسط هاش بکنی اینجوری چیزی برات نمیمونه مجبوری ازش پول توجیبی بگیری. اون بنده خدا هم مجبوره بده😉