2777
2789

یکی از اساتیدمون که باهاش اوکی هستم و زیاد باهم درد دل میکنیم امروز بهم گفت اگر روزی نامزد کردم باید از فردای نامزدی حداقل نصف درامد نامزد رو واسه فققققط خرج خودم بردارم 😟 گفتم وقتی هنوز زن و شوهر نیستیم و نامزد نیستیم نصف زیاد نیست؟ بعدشم من خودم حقوق دارم همین حقوقم واسم کافیه زیاد هم میاد کسیم که شاید باهاش ازدواج کنم درامدش کمه نصف خیلیه دیگه چی واسه خودش میمونه وظیفش هم نیست 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

غلط کرد با ننش

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

تو قراره ازدواج کنی خودتم با شوهرت تصمیم میگیرین....به حرف دیگران گوش کنی زندگیت میپاشه چون دیگران تو زندگیت نیستن از دور نظر میدن

دلم برا ایران تنگ شده از الان...ولی خوشحالم به هدفم رسیدم
زر زدهمگه زندگی همه یکسانهخودش اصلا ازدواج کرده؟! شاید حقوق شوهرش میلیاردیه

خودش مرد هست و تازه ازدواج کرده سنش کمه کمتر از ۱۰ سال با من اختلاف سنی داره حقوقش هم اونقدری زیاد نیست متوسطه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

دروغ میگه حالا همین شوهرم گیرش نمیادا هی میگه ال میکنم بل میکنم شرط و شروط میزاره به حرف این آدمای گنده دماغ پر توقع گوش نده مگه  خیلی ببخشید خودتو معامله میکنی که همچین اتفاقی بیوفته یعنی چی 

بیچاره پسره 😐😂 

وقتی ازدواج کردید باید مرد خرج زن رو بده 

نه حالا 

حالا فوقش باید یه هدیه ای چیزی بخره

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست
2810