2777
2789

سلام پسرم چهارسالشه خیلی لجبازه بد غذاست البته این از نوزادی تا الان همش یک چیزی میخواهد بخره همش میخواهد یک کاری کنه تحمیل کنه بهت حالا اون چی سرش میشه پول هست نیست غیر اون اینطوری دیگه خیلی بد تربیت میشه خسته شدم تو اوج بی پولی که باید تا آخر ماه بریم اینو میخره اونو میخره خوردنی منظورم نیست کاش یک چیزی می‌خرید میخورد شانسی اسباب بازی از این چیزا هی میخواهد بره شهربازی و این جاها خسته شدن دیگه نمیدونم چطور از این وضعیت درش بیارم فقطم دوست داره گریه کنه حاضره ساعتها گریه کنه تا به خواستش برسه خوابش هم که از همون نوزادی خداشاهده همون روز بدنیا اومده اصلا خوب نیست نمیدونم چیکار کنم 

شبها همه جا رو خاموش کن زود بخوابید خودتون تا بچه تون هم زود بخوابه ... ظهرا هم همینطور .... برای خرید هم هروقت خواستی تشویق کنی براش خرید کن وگرنه نخر ....چند بار گریه کنه اهمیت نده بذار بفهمه با گریه چیزی بدست نمیاره 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک میکنم استباهتون این بوده که وقتی برای خواسته گریه کرده فوری برآورده کردید خواسته و نیازی رو و به این باور رسیده که اینطوری می‌تونه به علایقش برسه. سعی کنید نسبت به گریه هاش بی اعتنا باشید وقتی گریه کرد بگید من متوجه نمیشم چی میگی وقتی گریه هات تموم شد بیا با هم راجب چیزی که میخوای حرف بزنیم. یا وقتی جیغ میزنه بگید صدات خیلی بلنده من نمیشنوم که چی میخوای اگه آروم باشی مامان بهتر متوجه منظورت میشه. سعی کنید تشویقش کنید به کارهای درست مثلا اگه پفک میخواد بگید اگه اسباب بازی هات رو جمع کنی شاید مامان بتونه فکر کنه که کی میشه بریم برات پفک بخریم. بچه ها آیینه های از خود ما هستن و اخلاق و برخورد مارو بازتاب میکنن اگه میخواهید آروم باشه اول باید محیط و شرایط رو آروم کنید براش 

نباید به خواسته هاش تن بدین حتی اگه گریه کنه . می تونی با یه چیز دیگه مثلا پارک بردن سرشو گرم تا یادش بره. لجبازی تو این سن واسه بچه ها طبیعیه . ولی والدین باید بلد باشن چطوری این لجبازی رو کنترل کنن. وقتی حرفی می زنید ردش بمونید و به هیچ وجه کوتاه نیاید اونم میفهمه دیگه این طوری به خواسته اش نمیرسه .

من قبا بیرون رفتن شرط میزارم مثلا میریم فلان چیز رو بخریم زود برگردیم اگه چیز دیگه ای بخای قبول نمی کنم . و سر حرفم هم می مونم. 

خواسته هاشو سه دسته تقسیم کن. 

۱_ یه سری رو همون لحظه که گفت برآورده کن

۲_یه سری رو میان مدت بهش قول بده که قبول میکنی

۳_ یه سری رو هم بلند مدت قول بده 

ببین کلا بچه رو چند جا نباید ببری ،سوپر مارکت و فروشگاه ، اسباب بازی فروشی ، این جاها اگه کاری داری هم باید بدون بچه بری ، بعدم یاد گرفته با گریه بدست بیاره ، الآنم خیلی سخته از سرش بندازی ولی جلوی ضرر رو هرجا بگیری منفعته ، گریه ک می‌کنه عصبی نشو ، بگو وقتی گریه می‌کنی یا داد میزنی نمی‌فهمم چی میگی آروم بگو ، خوابشم باید از روز کار کنی تو روز نذار بخوابه شده چند روز از زندگی بزن نذار بخوابه ، شب دو ساعت قبل خواب تلویزیون خاموش گوشی خاموش نور خونه کم بشه بازی های غیر هیجانی انجام بدید مثل نقاشی و رنگ آمیزی و کتاب خواندن و ... خوراکی هاشم کنترل کن کافئین دار نخوره ، میدونم دقیقا رفتار با همچین بچه ای چقدر زجراوره ولی یه مدت باید سفت وایسی درستش کنی ، البته همه اینا با رعایت اینکه خیلی محبت بکنی و یادت نره ک اون زیر هفت ساله و هنوز دوران پادشاهیشه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
شبها همه جا رو خاموش کن زود بخوابید خودتون تا بچه تون هم زود بخوابه ... ظهرا هم همینطور .... برای خر ...

برق خاموش کردن بی فایده خواهر هم ظهر هم شب همین کارو میکنم از بس سوال می‌پرسه یا هی می‌ره تو اتاقش برق و روشن می‌کنه تکون میخوره ظهر که آخرش خواب نمیره شبم دیر وقت تشویقی هم خدانکنه بگم فلان کار کنی فلان چیز میخرم دیگه کشته منو کی میگیری برو بگو اوه ه ه ه دلم خونه

فک میکنم استباهتون این بوده که وقتی برای خواسته گریه کرده فوری برآورده کردید خواسته و نیازی رو و به ...

من خیلی آروم بودم پسرم بدنیا اومدم چون نمی خوابید نه خواب داشتم نه خوراک بعدش که همش نفخ داشت تا ده ماهگی بخاطر نفخش هیچ جوره خواب نمی‌رفت تا جایی چند روزه بود تا ده ماهگی تو پتو دونفری باید می‌گرفتیم خواب میکردیم شوهرمم نبود خودم تنها ده ماهگی بزور از پتو گرفته مگه کم این بچه گربه کرده سر زایمان هموروئید گرفتم اینقدر عذاب کشیدم تا شش ماه پیش عمل کردم و موارد دیگه بنظرتون میتونم عین چهار سال پیش آروم باشم 

من خیلی آروم بودم پسرم بدنیا اومدم چون نمی خوابید نه خواب داشتم نه خوراک بعدش که همش نفخ داشت تا ده ...

بله عزیزم باید همه تلاشتون رو بکنید تا هفت سال زندگی بچه رو میگن هفت سال طلایی یعنی تو این هفت سال بچه نباید تنش و اظطرابی رو حس کنه و باید در آروم ترینم شرایط ممکن مسائل رو براش باز کنید و بهش آموزش بدید شما هم که نصف راه رو درست یا غلط پیش رفتید تا الان با احساس و مسئولیت و از این به بعد سعی کنید با منطق مادر و فرزندی خودتون با پسرتون پیش برید و راهنماییت کنید. این گریه ها و عصبی شدن ها اصلا برای سنش خوب نیست هر چند همه بچه ها یه دوره اینجوری دارن ولی نباید اجازه بدید که ادامه دار بشه اگه نیاز بود با یک مشاور کودک صحبت کنید مسلما راهکار های خیلی بهتری بهتون میدن 

راستی سعی کنید پسرتون رو از گوشی و تبلت و کامپیوتر دور کنید بیشتر با بچه های دیگه یا خودتون وقت بگذرونیم بازی های انگشتی و رنگ‌آمیزی براش تهیه کنید که انرژیش رو صرف اونا کنه کمتر دچار پرخاش بشه