2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندسالشه.درداش زیاده ؟داروهم مصرف میکنه؟

۴۳ سالش.گهگاه زیاد درداش.ی قرص ثابت داره.هرازگاهی درداش زیادشدنی آمپول میزنه...اوایل خودم درگیررماتیسمش کرده بودم.خیلی وقت عادت کردم...بچه دارم شدیم. 

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
خداشفاش بده.متوجه این جمله ک خودم درگیرروماتیسمش کردم نشدم یعنی چی

قبل ازدواجم بهم نگفته بود.بعدافهمیدم وناراحت شدم و باهردردش گریه میکردم‌..خیلی وقت عادت کردم...بیشتربا استرس زیادمیشه.شمام سعی کن استرس نگیری

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
قبل ازدواجم بهم نگفته بود.بعدافهمیدم وناراحت شدم و باهردردش گریه میکردم‌..خیلی وقت عادت کردم...بیشتر ...

استرسم بخاطراینه ک نکنه دراینده نتونم ازپس کارخودم بربیام واینکه چطوربی خطربچه داربشم وگرنه اخراین زندگی مرگه فقط دوس ندارم زندگی بقیه رو خراب کنم بخاطربیماریم

اگه اشکال نداره میشه علایمتو بگی،چند وقته انگشست شصتم درد میکنه ورم کرده نگرانم

با درد ارنج شروع شد میزدبه کتفم انگشتهای دستمم گاهی حالت بیحسی میگیرن مثلاگاهی نمیتونم قاشق روتوی دستهام مثل قبل لمس وکنترل کنم 

کاش منم توسن ۶۰میگرفتم نمیدونم بشه ۴۰سالم چه بلایی ب سرم میاد

نه عزیزم این چه حرفی مادرم نزدیک بیست سال که داره فقط دارهات بخور به موقعه تازه مادرم اسم هم داره نمیتونم سیر بخور میگن سیر خیلی خوب بخوری