2777
2789
عنوان

شوهرم داره کم کم منو میکشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 31 پست
اینکه پنهانی خرج کنه درحالی که خونه خودمون خوراکی نداره وظیفشه اینکه پنهانی از یخچال من ببره براش وظ ...

شاید دیده شما مخالفی پنهان کاری می‌کنه و برای اینکه برای خودتون هم خرج کنه خودت خرج نکن تا در حد توان واقعیش به مادرش کمک کنه . 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
خب شاید میخواد تنش ایجاد نشه ولی استاتر در اینکه در ماه شوهر شما و برادرش به مادرشون کمک کنن چون هم ...

جای من نیستی که وقتی وسط برج میرسه یه کیلو سیب زمینی هم نمیخره اون زن کلی حرف و تهمت پشت سر من زده علنا گفته این زنه بچه نیاره پسرم اشتباه کرده گرفتتش بعدشم حقوق داره و من مشکل و تنش زندگیم با مخفی کاری های شوهرم بیشتر میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هیچ زمان نخواستم به اون زن که هزاران بار خواستار طلاق منو شوهرم شد کمک نکنه اما وقتی خودم با کلی ...

چون میترسه از اینکه دعوا کنید پنهونی کرده.باهاش صحبت کن در آرامش.بگو من درکت میکنم و از اینکه اینقدر مهربونی و احساس مسئولیت داری خوشحالم اما لطفا منو به عنوان شریک زندگیت و مدیر خونه در جریان کارات بذار و منم خوشحال میشم کمکی کنیم به مادر چون برکتش میادش توی زندگی خودمون

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

شاید دیده شما مخالفی پنهان کاری می‌کنه و برای اینکه برای خودتون هم خرج کنه خودت خرج نکن تا در حد توا ...

گیرم من مخالف یعنی حق داره من خونه نباشم از وسیله های خونم یواشکی ببره شما جای من نیستی ببینی چه حسی داره

چون میترسه از اینکه دعوا کنید پنهونی کرده.باهاش صحبت کن در آرامش.بگو من درکت میکنم و از اینکه اینقدر ...

اونم چه مادری سر یه موضوعی که نمیخوام دهن باز کنم رفته از پسرش شکایت کرده خخ

جای من نیستی که وقتی وسط برج میرسه یه کیلو سیب زمینی هم نمیخره اون زن کلی حرف و تهمت پشت سر من زده ع ...

تو خودت اگر درآمد داری محکم خرج نکن . و با زبون و نرمش بهش بفهمون وظیفه شرعی داره تو رو تامین کنه . حالا اگه تونست ب مادر هم کمک کنه . حرفهای مادر شوهر هم ک همشون همین هستن من خیلی بدترش رو شنیدم خیلی بدتر اونا رو بسپار بخدا 

تو خودت اگر درآمد داری محکم خرج نکن . و با زبون و نرمش بهش بفهمون وظیفه شرعی داره تو رو تامین کنه . ...

مادرش بدی هایی در حق پسرش کرده که حتی نمیتونی حدس بزنی جوری که آبرو تو کل تایفه نداره اما عزیز تر شده 

گیرم من مخالف یعنی حق داره من خونه نباشم از وسیله های خونم یواشکی ببره شما جای من نیستی ببینی چه حسی ...

اینا رو بهش بگو که من زن خونه هستم و تو هرچی میخوای به من بگو بهش بگو تو دوست داری من برم وسایل شخصی تو بردارم بدون اجازه بدم به برادرم ؟ اگه حرف نزنی باهاش هی بدتر میشه باید صحبت کنی 

اونم چه مادری سر یه موضوعی که نمیخوام دهن باز کنم رفته از پسرش شکایت کرده خخ

میدونی؟همیشه منبع عشق و روزی خودتو خداوند بدون نه همسرت،برای رضای خداوند حتی یه لیوان آب بده دست همسرت و برای خداوند به همه خوبی کن و از هیچ کسی انتظار تشکر و پاداش نداشته باش جز خدای مهربون.اینطوری هم آرامش میگیری هم برکت میاد توی زندگیت گلم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

میدونی؟همیشه منبع عشق و روزی خودتو خداوند بدون نه همسرت،برای رضای خداوند حتی یه لیوان آب بده دست همس ...

چه اسم قشنگی گذاشتین فکر کنم واقعا هم مهربونی 

مادرش بدی هایی در حق پسرش کرده که حتی نمیتونی حدس بزنی جوری که آبرو تو کل تایفه نداره اما عزیز تر شد ...

پسراش به خاطر آبروی خودشون هم که شده دارن کمکش میکنن چکار میشه کرد. مادره  از قدیم گفتن مثل در مسجد هست حتی اگه بد هم باشه نه میشه کند نه میشه سوزوند . منتها باید شماهم تامین کنه و رضایت شما هم در نظر بگیره 

چه اسم قشنگی گذاشتین فکر کنم واقعا هم مهربونی

قشنگ نگاه شماست عزیزم.چون حرف از خدا زدم دلتون این مهر رو حس کرد چون خدا منبع تموم خوبیها و مهربونیهاست گلم

قشنگ نگاه شماست عزیزم.چون حرف از خدا زدم دلتون این مهر رو حس کرد چون خدا منبع تموم خوبیها و مهربونیه ...

اره عزیزم ولی خب نحوه گفتن شما هم زیبا بود حرفی که از دل باشه به دل میشینه🌟🌷🌟

اره عزیزم ولی خب نحوه گفتن شما هم زیبا بود حرفی که از دل باشه به دل میشینه🌟🌷🌟

شما لطف دارین بهم گلم.امیدوارم دلتون همیشه پر از یاد خدای مهربون باشه و آرامش داشته باشید🙏❤️🌹

شما لطف دارین بهم گلم.امیدوارم دلتون همیشه پر از یاد خدای مهربون باشه و آرامش داشته باشید🙏❤️🌹

واقعا ممنون از دعای زیباتون دادگاه دارم برام دعا کنید 

2810