2777
2789
عنوان

شوهرم داره کم کم منو میکشه😭

596 بازدید | 31 پست

این جمعه با داداشش تنهایی رفتن خونه مامانشون چون واسه ما فتنه و دعوا راه انداخت و پسراش حرفاش باور کردن خودمون تو خرج گوشت و مرغ و برنج موندیم من هر ماه کلی قناعت میکنم شوهرم وسط ماه حقوقش تموم میشه من دست به جیب میشم وقتی برگشت دیدم دوتا فیش خرید برنج ۱۰ کیلویی و مرغ و گوشت یک میلیونی تو کارتاشه همه اینا بکنار موقع رفتن من خونه نبودم دیدم یه روغن حیوانی تو یخچال داشتم نیست باورتون میشه برده برای اون اخه من چیکار کنم از دستش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا مگه وضع مالی مادرش بده؟

حقوق داره ولی شوهر نداره و مستاجر تمام هزینه هاش با شوهرم د داداشش هست من نمیگم خرج نکنه چره پنهان‌کاری کاری میکنه اخه 

به هر حال اگه وضع مالی مادرش خوب نیست ایشون به عنوان پسر وظیفه داره کمک کنه . چاره ای نیست مادرشه

اینکه پنهانی خرج کنه درحالی که خونه خودمون خوراکی نداره وظیفشه اینکه پنهانی از یخچال من ببره براش وظیفشه؟؟؟؟

اگه مادرشون دستشون تنگه ایشون وظیفه دارن که به مادرشون هم کمک کنن در حد توان.اما وظیفه ی تامین هزینه های شما رو هم دارن و شما نباید دست به جیب بشی!

البته هر کاری برای همسرت میکنی برای رضای خداوند انجام بده و صبور باش و از خودش پاداش بخواه گلم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

تنها راهش اینه که راضیش کنی برید مشاور.کاری که من کردم بگو بیا یریم مشاور بذار بگه ایراد از منه اصلا.بگو یه ادم بی طرفه و کارش همینه.خلاصه راضیش کن .امان از این مادر شوهرا که میشینن با آه و ناز و ناله پیش پسراشون کاراشونو پیش میبرن.آخه چه جور راحت ان؟چه جور از گلوشون پایین میره؟چه جور جواب خدا رو میدن؟

وقتی قناعت شما فایده ای برای زندگی خودتون نداره 

شما هم سنگ دل باش 

قناعت نکن 

و اگر خودتون کارمندید 

حقوقتون رو  خرج نکنید  وقتی  هیج چیزی توی خونه نباشه مجبور اول خونه خودش رو تامین کنه

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 
حقوق داره ولی شوهر نداره و مستاجر تمام هزینه هاش با شوهرم د داداشش هست من نمیگم خرج نکنه چره پنهان‌ک ...

خب شاید میخواد تنش ایجاد نشه ولی استاتر در اینکه در ماه شوهر شما و برادرش به مادرشون کمک کنن چون هم شوهر ندارن هم خونه طبیعیه . مطمين باش خدا براتون جبران می‌کنه 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
اگه مادرشون دستشون تنگه ایشون وظیفه دارن که به مادرشون هم کمک کنن در حد توان.اما وظیفه ی تامین هزینه ...

من هیچ زمان نخواستم به اون  زن که هزاران بار خواستار طلاق منو شوهرم شد کمک نکنه اما وقتی خودم با کلی خواهش ۵ کیلو برنج تو خونم اومده باید قناعت کنم چرا واسه اون ۱۰ کیلو و از همه مهم تر چرا پنهانی 

2810