همین الان از خاب بیدار شدم اما حالت خاب و بیداری بودم وقتی این اتفاق واسم افتاد هرچی میخاستم حرف بزنم نمیتونستم چشامو نمیتونستم باز کنم فقد یکم از زیر چشلم میدیدم اونم یاد نیست چیبود یهویی رو سنگین شد فک کردم دارم میمیرم بعد نمیدونم چجوری ولی دیدم تو حالمونم و میخام برم سمت اتاق مامانم ک یهو نمیتونم و میخام جیغ بکشم ک میبینم اون سنگینی ک روم بود برداشته شد و چشام باز شد نمیدونین چیهه؟خیلی میترسم اگه بخابم دوباره همین اتفاق میوفته؟؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
من هر شب حس میکنم یهویی از خواب میپرممم بخاطر خستگی و افسردگیه
اره منم یه مدت تحت فشار عصبی بودم روزی حتی ۳ بار اینجوری میشدم هر موقع خوابم میبرد موقع بیدار شدن این عذاب و داشتم تازه اولشم صدای سوت وحشتناکی تو گوشیم میپیچید
بخاطر همونه من دوران کنکورم همش قهوه میخوردم کافئین خیلی مصرف میکردم کلا حالم خوب نبود خوابم خیلی کم ...
وقنی از اعماق وجودت جیغ میزنی ولی هیچ صدایی ازت در نمیاد اونجا وحشتناک ترین قسمتشه😑
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اصلااا نمی تونی دهنتو باز کنی من تو دلم فقط قران میخوندمممم بسم الله میگفتم بار اول فکر کردم جنه
اره واقعا 😭