2777
2789

مثلا میگه بیا برو درد کرد اب بابا مامان خاله عمه بشین جیش سیس یعنی حرفنزن 

قاقا 

فقطجمله طولانیش اینه که میگه بابا رفت منم میگم کجا با کمک میگه کار با اینکه چند بار تکرار کردم یادش نمیمونه

ولی قشنگ روان حرف نمیزنه 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خیلی درگیر بودم سر تاخیر کلامی

تاپیکامو ببینی هست

پسر من بعد سه و سال و سه ماه جمله در حد بابا رفت سرکار گفت 

اونم فقط فقط تاثیر مهد بود 

من گفتار درمانی بردم همکاری نکرد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم خیلی درگیر بودم سر تاخیر کلامیتاپیکامو ببینی هستپسر من بعد سه و سال و سه ماه جمله در حد بابا رفت ...

الان خوب حرف میزنه؟ 

شوهرم خودش لکنت زبون داره میترسم شبیه باباش بشه

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

دختر منم همین پسر شماست .دقیقا دوسال وهفت ماه ...همینجوری حرف میزنند در حد کلمه اونم آسون ...مثل مامان بابا عمه ..آب برو ..بیا ...در  بده ...همین کلمه های آسون ...حمله هم ازاین کلمه ها که بلده فقط میگه مثلا آب بده ...مامان بیا ...همینو همین منم خیلی میترسم ‌.....پسر برادرم دوسال وچهار ماه کامل حرف میزنم پوشکشم گرفته ....من میترسم پوشک بکیرم‌میکم اول حرف بزنه بعد

بعضی از بچها دیر زبون باز میکنن

هر کاری میکنی بهش بگو مثلا میخوام اشپزی کنم . پنجره رو ببندم هوا سرده و ....

کارت بازی هم خوبه 

البته میدونم همه اینکارا رو کردی 

اما نگران نباش با تمرین خوب میشه

چه ماهی بدنیا اومده نارس بوده یا سر وقت.دختر من بهمن 1400 قرار بود بدنیا بیاد یکماه زودتر اومد همینه حرف زدنش...فقط رنگارو خوب یاد گرفته تنها جمله طولانیش بابا نیست... یا مثلاً میگم خوبی بجا خوبی باز میگه خوبی هی میگم بگو خوبم باز کار خودش میکنه