2777
2789
عنوان

درد ها و سوزش های نقطه ای

70 بازدید | 15 پست

سلام دوستان کسی تجربه ای داره من چندوقت پشت کتفم سوزش داره اکثرا کتف چپم دردای شدید میگیره پشت کتف راستم الان ی نقطه شروع کرد ب سوزش دست میزنم بهش ب نقطه هم درد کم و سوزش زیاد میگیره. راهنماییم کنین دوستان. دکتر قلب هم تازه رفتم چکاپ شدم و نه ماهه ک عمل صفرا کردم 

وای چقدر منتظر چنین تاپیکی بودم‌مامان‌منم چتد هفته ست همین مشکل و پیدا کرده و نمیدونه علتشو فردا وقت دکتر قلب گرفته نمیدونم مشکل قلبشه یا چی

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چقدر منتظر چنین تاپیکی بودم‌مامان‌منم چتد هفته ست همین مشکل و پیدا کرده و نمیده علتشو فردا وقت د ...

عزیزم من خیلی دکتر قلب رفتم پنیک هم دارم استرسی ام یکم افتادگی دریچه میترال دارم ک خیلی بهتر شدم اما شایدم مال گردن یا معدم باشه  

عزیزم من خیلی دکتر قلب رفتم پنیک هم دارم استرسی ام یکم افتادگی دریچه میترال دارم ک خیلی بهتر شدم اما ...

انشالله که زودتر خوب بشین

خیلی سخته ندونی علتش از چیه

چند سال پیش رفتم دکترام از ای دادم گفت دیسک گردن خفیف داری الان کتفم حالت سوزس داره گاهی درد شدید

به احتمال زیاد علتش همینه

مال منم همینه گاهی هم قفسه سینم میسوره ی اکو ببرشون خیالتون راحت شه

اکو و نوار داده تاحالا چندبار سالم.حالا باز فردا میره ببینیم‌چی میشه

2810