2777
2789

کسی اینجا تجربه نگهداری گربه و نوزاد تازه بدنیا اومده داره؟ من شونزده هفته باردارم و دوتا گربه دارم که از هر کسی برام عزیز ترن میشه راجب تجربیاتتون یکم صحبت کنیم 

قصد بی احترامی ندارم

ولی وجود این حیوونا میتونه خیلی آسیب به بچه بزنه 

یکی از دوستای خانوادگی مون چندین سال باردار نمیشد هرجا میرفتن تشخیص نمیدادن تا بعد کلی وقت فهمیدن موی گریه رفته تو بدنش با جراحی خارج کردن

الانم سر من نریزین که شما هیچیتون نشده احتمال هرچیزی هسن

دیگه حیوونا که از سلامتی خودمون و خانوادمون مهمتر نیستن

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قصد بی احترامی ندارمولی وجود این حیوونا میتونه خیلی آسیب به بچه بزنه یکی از دوستای خانوادگی مون چندی ...

درسته. خواهرزاده من ژنتیک خونده و اسم اون باکتری و بیماری که میاره رو گفت که باعث ناباروری میشه‌. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄