2777
2789
عنوان

مادر یکی از همکلاسی های پسرم پدرمو درآورده چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 39 پست
اسی دوربین ها رو چک کنیدبعضی ادما شر میباره ازشون

فردا می رم تکلیف مونو روشن کنم بخدا کاری کرده رعشه ب جونم افتاده 

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم به مدیر یا معاون اطلاع بدین حداقل دو سه روز این دو تا بچه رو زیرنظر بگیره ببینه واقلا ایراد کجاست. اگر حق با شما بود بگو این بار من از شما بخاطر مزاحمت شکایت میکنم.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

چه زن عفریته ای هست 

برو مدرسه با مدیر و معاون و معلم صحبت کن و موضوع را بگو 

بگو بچه ی این خانم با بچه ی من بازی نکنه و اگر براش مشکلی پیش اومد من مسئول نیستم.  

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲

چ مدرسه بی صاحابی!

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

امان از مادر رواني 

بچه مشكل نداره مادرش مشكل داره

برو مدرسه از مزاحمتهاي اون خانم شكايت كن

حتي برو اموزش پرورش 

حتي تهديد كرد برين كلانتري 

مطمينم مادر خودش مشكل داره و اين رفتار خيلي خيلي عجيبه

از موضع بالا صحبت كن بهش رو نده كه بدتر ميشه

أصلا برو مدرسه ببين جريان چيه بگو اين خانم هر روز زنگ ميزنه اعصاب و روان بچم و بهم ريخته 

به بچت فشار نیار ولش کن همچین آدم مریضی رو بگو بچت تا کاری نکنه بچه من کاریش ندارن بهش بگو  بچتو ببر از این مدرسه خیلی ناراحتی اتفاقا تو اینجور مسایل جا خالی نده سمت بچه خودت باش هواشو داشته باش اجازه نده بهش چیزی بگن دماغ زنه رو بسوزون

ابجی محترم متاسفانه با بد کسی طرف هستی احتمال داره از اینا باشه که دنبال تلکه کردن هست.سه راه داری اول اینکه اگه کلاس دیگه داره‌مدرسه کلاسشو عوض کنی.دوم اینکه کلا بخاطر امنیت خودتون و مهمتر بچتون از این مدرسه بردادری که سخته و شاید ناشدنی.سومی رو باید از سطح اجتماعی و خلق و خوی هردو نفرتون ی کم اطلاعات داشته باشم تا خدمتتون عرض کنم

مگه اون مدرسه معلم و ناظم نداره ؟!از اونا پرس و جو کنیدشاید راست میگه خب !!!شاید هم مشکل داره خانومه ...

اخه چرا فقط بچه اون اینجوری میشه پس چرا نمی ذاره بچش ببرم دکتر اگه دستش شکسته بخدا می گفت می خوام شکایت کنم اگ بچه من می زنه پس چرا بچه اون فقط میاد پیش این 

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  
2810