2777
2789

پارسال با هم پیش دبستانی بودن زنگ تفریح نداشتن راحت بودیم امسال می رن حیاط فقطم با پسر من می گرده خب پسر بچه هستن شیطونن من چی کار کنم هر روز زنگ می زنه ک پسرت پسرمو زد شوهرم داره میاد در خونتون دعوا یا می ره کلانتری شکایت کنه یا فردا شوهرم سر کار نمی ره میاد مدرسه ... بخدا از یک مهر اینطوری اول فکر می کردم پسر من می زنه کلی هم خونمون دعواست هر شب دلم می خواد خودمو بزنم دیگ خسته شدم 😭😭😭😭 می گم خب پسر من می زنه ب پسرت بگو نیاد پیش این باز فردا می چسبه ب این ، امروز زنگ زده بود پای پسرت خورده دست بچم 😱کیف بچم نو بود پاره کرده شلوار بچم هل داده پاره کرده می گم آخه بچه من داعشی نیست ک آخه هر کاری می کنه از کاه کوه می سازن خدا شاهده من خونم نرسیدم زنگ می زنه شما بگید من چی کار کنم 😭😭😭امروز الکی می گفت دست بچم شکسه می رم عکس بندازم منم با ماشین بودم گفتم بیام ببرمش دکتر زود گفت ن شوهرم داره میاد ببرتمون فردا هم میا. مدرسه تکلیف مونو روشن کنه بچم آنقدر گریه کرده می گه مامان من نمی رم دیگ مدرسه 😭😭

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا واقعا میرنتش؟

به معلم بگو جداشون کنه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
خب به پسرت یادبده بچه رو نزنه

این دستش ب اون بخوره یا بدون بخوره زمین می گه پسرت کشت بچمو بخدا روزای اول فک می کردم این می زنه هر چی میشه می گه پسر تو کرده امروز دکمه های لباس بچه منو از جا کنده بود خب منم برم در خونش خسته شدم

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  
بلاکش کن بذار بره شکایت کنه بچه مدرسه ای مگ میشه شکایت کرد ازش؟؟😐😑

شکوایه جدید 

خواسته :خسارت شلوار پاره 😂

خدا جونم مراقب دو عشق من 💕 مامان 💕بابام 💕خواهر و برادرام باش 😇

برای پسرت ارتباط باهاشو ممنوع کن مطلقا اجازه نده قانون بزار جایزه بده هر راهی رو امتحان کن. مدرسه شو عوض کن. خودت زنگای تفریح برو نظارت کن که باهاش نمیگرده.یکی رو امتحان کن درست میشه سخت نگیر

2810