2777
2789
خب از پسرا از کجا بدونن دختره بعدش علیهش قیام نکنه؟ و یا مهریشو ب‌اجرا نزاره؟

یعنی میخوایید با ندادن مهریه. زندگی رو تضمین کنید. ؟همینکه دونفر ازدواج کنن و سپس جدا بشن کلی بار روحی داره کلی احساس لگد مال میشه. شما فقط بفکر هدر رفت مال هستید 

بجای ایینها اگر دنیال تضمین برای زندگی میگردید هم خوب و دقیق تحقیق کنید. هم با خانواده شوندمعاشرت کنید وتاذزمانی که ب شناخت کامل برسید اون موقع  میتونید تاحدودی تشخیص بدین که این ازدواج درست هست یانه 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
بله سرنوشت زندگی دو نفر بستگی ب نظر شما داره

کاملا در اشتباهید متاسفانه 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونین ساختن رابطه با خانوم مطلقه خیلی خیلی آسون تره ب خصوص این ک سنش از پسره زیاد تره با تجربه هست ...

بستگی ب شخصیت خانومی داره ک میخواین باهاش ازدواج کنید

ممکنه هر کسی با هر شرایطی متفاوت رفتار کنه قابل تعمیم دادن نیست 

اول ببینید ب هم میخورین و میتونید یه زندگی رو علاوه بر شروع  ادامه بدین یا نه حرفتونو متوجه میشه ، دغدغه های اون برای شما مهمه یا نه دکمه بک نداره اگه یه زندگی رو شروع کردین و اون بهتون باید تکیه کنه با هر وضعیتی و در هر صورت باید مسئولیت زندگی مشترک رو بپذیرین 

مشکل شما ناز کردن یه دختر ک تو بازه سنی مناسب شما هست هست ؟ چی بگم 

با این حال اگه فکر میکنید این ازدواج مناسبتونه انجامش بدین 

آقا من زشتم ب من درخواست دوستی ندید / آجیا شما هم ندین بخدا من روانشناس نیستم هر چی بگین میگم چی بگم یا یه نظر میدم زندگیتون از هم میپاشه 🤧🤧🤧

بستگی ب شخصیت خانومی داره ک میخواین باهاش ازدواج کنیدممکنه هر کسی با هر شرایطی متفاوت رفتار کنه قابل ...

خواهرم باور کن یک درصد نق زدن های یه دختر عادی رو ندارم از جلو دیدمشون ک میگم

خواهرم باور کن یک درصد نق زدن های یه دختر عادی رو ندارم از جلو دیدمشون ک میگم

چی بگم ! 

ایشالله خوشبخت باشین ولی خوب فکر کنید قبل هر تصمیمی 

این خانوم روی شما و احساس شما ب خودش حساب باز میکنه ناامیدش نکنید دلش نشکنه پشیمون بشین بعدا  

آقا من زشتم ب من درخواست دوستی ندید / آجیا شما هم ندین بخدا من روانشناس نیستم هر چی بگین میگم چی بگم یا یه نظر میدم زندگیتون از هم میپاشه 🤧🤧🤧

چی بگم ! ایشالله خوشبخت باشین ولی خوب فکر کنید قبل هر تصمیمی این خانوم روی شما و احساس شما ب خودش حس ...

والا یه چیزی بگم من ادم پایبندی نیستم قبلا بودم ولی طرفم خیانت کرد الانم من کلا بی حس شدم

والا یه چیزی بگم من ادم پایبندی نیستم قبلا بودم ولی طرفم خیانت کرد الانم من کلا بی حس شدم

بی حس نشین ، هیچ کس بهتر از شما نمیدونه ک تعهد قشنگ ترین و با ارزشمند ترین چیزیه ک یه نفر میتونه برطرف مقابلش بده

هزاران دل خواهم شکست گناهش پای کسی ک اول دل مرا شکست‌

اون بخاطر شکستن و خیانت به یه دل تقاص پس میده و شما بابت همه دل هایی ک قراره بشکنید وگناهش پای خودتونه  و اونی ک داره هنوز آسیب میبینه شما هستین و شمایین ک این اجازه رو بهش میدین 

و راستش این اصلا دلیل توجیه کننده ای نیست 

ماچ ب کلت خواهرم خودتو ناراحت نکن فقط یه نظر سنجی بود ببیننم مردم چه فکری میکنن

ازین ناراحت میشم کن اینجا خیلی ها. زندگیشون رو با نظر بقیه جلو میبرن. ب خدا که کار درستی نیس  امیدوارم بهترین ها براتون پیش بیاد