2777
2789
کذاشتی لایک کن

منم بلایک

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ابتدا غسل و وضو بگیرید. سپس دو نماز دو رکعتی بخوانید. در هر رکعت از نماز بعد از سوره حمد، ۳ بار سوره توحید، ۱ بار سوره فلق و ۱ بار سوره ناس را بخوانید. سپس بعد از تمام کردن نماز ، ۷۰ مرتبه ذکر« استغفرالله ربی و اتوب الیه» بگویید و بگویید: «لا حَولَ وَ لا قُوَّهَ إلّا بِالله العَلِیِّ العَظیمِ»

سپس بگویید : « یا عَزیزُ یا غَفّارُ إغفِر لِی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمیعِ المؤمِنینَ وَ المُؤمِناتِ فَإنَّهُ لا یَغفِرُ الذُّنوبَ إلّا أنتَ» ترجمه: « ای خدای عزیز و ای خدایی که بسیار آمرزنده ای! گناهان من و گناهان همه ی مردان و زنان مؤمن را بیامرز، چرا که کسی جز تو آمرزنده ی گناهان نیست

جالب است بدانید نمازی که در بند قبل به آن پرداختیم از پیامبر اکرم ( صلی الله علیه و آله) نقل شده است. ایشان این نماز را در ماه ذی القعده و اصحاب و یاران خود آموزش داده و فرموده اند: «هیچ مسلمانی نیست که این نماز را بگذارد جز اینکه از آسمان به وی ندا آید: ‌ای بنده خدا! توبه تو پذیرفته شد و گناهانت بخشوده. اکنون کار خود را از نو شروع کن. فرشته ‌ای هم از عرش به زمین فرود می آید و به وی میگوید: ای بنده خدا! خوشا به حالت، مبارک باد بر تو و بر خاندان و خانواده تو.

فرشته دیگری نیز به او ندا می دهد:ای بنده خداوند! باک مدار که خصمان و مدعیان خود در قیامت را، راضی ساختی. دیگری ندا میدهد:ای بنده خدا! با ایمان بمیری، دین از تو دور مباد و قبرت گسترده و نورانی باد. فرشته دیگری دیگری میگوید:‌ای بنده خدا! پدر و مادرت از تو خرسندند، گناهان آن‌ها و گناهان تو و گناهان خاندان تو آمرزیده است و روزی تو در جهان و آخرت گسترده است و جبرئیل به وی ندا میدهد: دل خوش دار، من همراه با فرشته مرگ (ملک الموت) پیش تو خواهم آمد و به وی دستور خواهم داد که با تو مهربان باشد؛ تا مرگ، تو را اصلاً آزرده نسازد و روح از جسمت به آرامی و خوشی بیرون رود.

از اینکه سر همسر عزیزم جلوی خانواده‌م داد زدم خیلییییی پشیمونم 😭 ای کاش میشد برگشت عقب و درستش کرد.

اشکال نداره عزیزم توی همه ب زندگی هم پیش میاد بالاخره دونفر تا آخر عمر قراره زندگی کنن در کنار هم قطعا یه سری ناراحتی ها ممکنه پیش بیاد شماهم که پشیمون شدی پس سعی کن جبران کنی بجاش عزیزم