2777
2789
عنوان

نظر شما چیه

66 بازدید | 15 پست

تو اینستا پر شده از ویدیویی هایی ک میگن زن زشت هیچ فرقی با پسر بی پول نداره و مرد جذبش نمیشه . 

ولی چرا من ب عینه دیدم نصف همون زشتا شوهرای بهتری دارن ؟ 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

چون زیبایی تو چشم بیننده س

بنظر شما زشت بودن، لزوما زشت نبودن که! 

انتخاب درست

تو زمان درست 

ربطی به شکل و شمایل نداره. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون زیبایی تو چشم بیننده سبنظر شما زشت بودن، لزوما زشت نبودن که! انتخاب درستتو زمان درست ربطی به شکل ...

واقعا نازیبا بودن اینو جدی میگم 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
خُب شوهره دوست داشته دیگه... بالاخره همش ظاهر نیست که؛)

دقیقا همین میگم . با اینک خوب نبودن دوسشون داشتن پس لابد همش ظاهر نیست 

به عنوان یه زشت بهم برخورد 🥲 البته فکر کنم درسته دیگه اول آدم ظاهرو میبینه اشعه ایکس ندارن که باطل ...

عزیزم رو خودت عیب الکی نزار . 

دقیقا همین میگم . با اینک خوب نبودن دوسشون داشتن پس لابد همش ظاهر نیست

من وقتی همسر کیلین مورفی و دیدم به این حرف شما رسیدم... خیلی چیزا دخلین.

اگه بخاطر ظاهر بیان سمتت، قطعا بعدا میرن سمت زیباتر! 

من وقتی همسر کیلین مورفی و دیدم به این حرف شما رسیدم... خیلی چیزا دخلین.اگه بخاطر ظاهر بیان سمتت، قط ...

اصلا تجربه ثابت کرده خانم های نا زیبا ی مقدار خوشبخت ترن چون اگر انتخاب شدن قطعا ب خاطر ظاهر نبوده و همسر اون خانم هم آدم ظاهر بینی نیست ک ی خوشگل تر  ببینه دست و پاش بلرزه اما تا دیدم متاسفانه خیانت ب خوشگل ها شده . 

اصلا تجربه ثابت کرده خانم های نا زیبا ی مقدار خوشبخت ترن چون اگر انتخاب شدن قطعا ب خاطر ظاهر نبوده و ...

اصلا، منسوخ شده این چیزا... 

بشر  خصوصا ایرانی، با این آمار طلاق

باید بیشتر فکرکنه به این موضوع😑😁

اصلا، منسوخ شده این چیزا... بشر خصوصا ایرانی، با این آمار طلاقباید بیشتر فکرکنه به این موضوع😑😁

چی منسوخ شده عزیزم ؟ منظورت ازدواجه ؟ 

چی منسوخ شده عزیزم ؟ منظورت ازدواجه ؟

نه،  اینکه فقط بخاطر قیافه باکسی ازدواج کنن

حتی

من یه خاستگار داشتم، همسر قبلیش ۱۷۶ سانت بود، بشدت خشکل بود، کاملا از هرچی خشکله زده شده بود، بالاخره، تا سرشون نیاد نمیفهمن، تک بعدی بودن کلا خوب نیست... نمیشه یه چیزو فدای همه چیز کرد... همه چیز تا حد قابل قبولش اوکیه؛)  بنظرم. 

2810