2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه بیان

54 بازدید | 7 پست

سلام

بچه م پنج ماهه هست، از وقتی دنیا اومده تا الان وقتی پی پی میکنه از بالای پوشکش بیرون میاد، فرقی نمیکنه هر کسی پوشکش میکنه باز از بالاش میزنه بیرون اگه سایز بزرگ هم بگیرم چون کمر خیلی لاغری داره از وسط پاش میریزه. 

شستشوی مرتب وسایل معضلی شده. شوهرمم همه ش با من اعصاب خوردی می کنه. کسی راه حلی داره؟

سلام عزیزم.قشنگ لایه های پوشکش رو باز کن اون قسمتایی ک کش داره قشنگ بعد بسان پوشک بیارشون بذار دور روناش.بالای پوشک رو هم تا نزن داخل یا بیرون.بذار کاملا بالا باشه.نوع پوشک هم مهمه.من از مایبیبی خیلی راضی ام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که احتمالا چسب ها رو درست و محکم نمی بندی یا درست زیرش قرارش نمیدی ک ...

والا محکم میبنده، خب این بچه همه ش میخواد پاهاشو بخوره، کلی تکون میخوره هر چی هم باشه باز تکون میخوره.

والا محکم میبنده، خب این بچه همه ش میخواد پاهاشو بخوره، کلی تکون میخوره هر چی هم باشه باز تکون میخور ...

همه بچه ها پاهاشونو تکون میدن بازم میگم به نظرم یه قسمتی رو اشتباه می بندی ولی اینجوری نمیشه ایرادو فهمید اگر کسی دور و برت بچه داره از اون بپرس یا جلوش پوشک ببند معلوم میشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚