2777
2789

سلام.دلم گرفته گفتم یکم درد دل کنم.

شما کسی و دارین که نی نیتون و نگه داره 1وقتایی استراحت کنید.

اینقد دلم میخواد یه وقتایی 2-3ساعت برا خودم باشم.بچم و یکی نگه داره.

1خواهر دارم که کارمنده اصلا نمیشه روش حساب کرد کارا خونشم ماهی1-2بار برخلاف میلش من میرم انجام میدم.مامانمم ک تا میرم سمت خونشون همه کاراش یادش میاد😣😣😣😓😩😩

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم

شوهرمم با بچه خیلی بازی میکنه. ولی 1وقتایی من وافعا خستم یا حوصله ندارم.بچمم 1جوریه مثلا الان من تو اتاق دراز کشیدم باباش تو سالن هی میاد1ذره شیر میخوره دوباره میره.نمیزاره1ساعت تو حال خودت باشی

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من  می‌گذاشتم پیش شوهرم میرفتم 

خودش هم میگفت من نگه میدارم برو دور بزنه برو خرید برو کافه راحت باش 

منم میرفتم ب بهانه خرید پیاده روی میکردم با خیال راحت مغازه گردی ،آب میوه می‌خوردم و برمی‌گشتم

ب نظرم بهترین گزینه ک آدم معذب نمی‌شه همسره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
پرستار بگیر براش.

نه در اون حد😂

فقط دلم میخواد هفته ای۱-۲روز چندساعت برا خودم باشم.😩قبل بارداریم میرفتم سرکار.

الانم دلم میخواد برم چندساعت خونه نباشم حداقل

کالسکه بخر بچه رو برا توش برید بیرون اونم تو کالسکه خوابش می‌بره راحت برو برگرد زیر درخت راه برو هوا بخور یه چیزی بخر بخور 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

از شیر بگیری راحت میشی و بچه یکم فاصله میگیره و مستقل تر میشه 

من می‌گذاشتم پیش شوهرم میرفتم خودش هم میگفت من نگه میدارم برو دور بزنه برو خرید برو کافه راحت باش م ...

اره واقعا بهترین گزینه همسره.بشرطی درک این موضوع و داشته باشه.

مثلا دیروز من همینجور ک نشستم دخترم اومد چسبید بهم ک شیر بخوره.هر زمان ببینه نشستم بدو میاد منم پریودم اصلاحوصله نداشتم.عصبی گفتم همش میای میچسبی ب من و فلان شوهرمم خیلی عادی منو نگاه میکرد. بعدم رفت بخوابه.

باور کن از شیردهی متنفرم😣😣😩😩

از شیر بگیری راحت میشی و بچه یکم فاصله میگیره و مستقل تر میشه

امیدوارم😣

من زیاد دوست ندارم بچه هام ازم دور باشن‌ بعضی وقتا که کم خوابی دارم و خستم موقع خوابش یکم استراحت می ...

مشکل اینجاست مثلا اون۸بیدار میشه منم بیدار میشم اون ۹نیم۱۰دوباره میخوابه من دیگه خوابم نمیبره