2777
2789
عنوان

دلم برای مدرسه رفتن تنگ شده ☹️😢

108 بازدید | 21 پست

حال و هوای پاییز اومده همه خاطراتم یادم میاد 

چقدر کم دغدغه بودم چه خاطرات خوبی داشتم...

خصوصا بچگی زنگ هنر میرفتیم نمازخونه کاردستی درست میکردیم عاشق کاردستی بودم 😭

بوی نارنگی منو میبره اون روزا...

الان همش تو خونه ام هیچ کجا نمیرم هیچ دوستی ندارم همش درگیر بچه و خونه و هزار جور فکر و خیال 🫠

اون موقع حداقل هر روز چند نفرو میدیدم باهاشون یه حرفی میزدم...

تنها دغدغه امم درس بود و آرزوهام و خیالبافیام...

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد مدرسه خوب بود💔

والا 😢 خصوصا برای من که استرسی نبودم بیخیال بودم همینجور میخوندم میرفتم بالا امتحانا به پشمم نبود

فقط برا کنکور استرس داشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

بهترین روزهای عمر من دبیرستانم بود

اونموقع نمیدونستم چقد خوبه قدر نمیدونستم

الان حسرتش به دلمه یکبار باهمون بچه ها بشینم کلاس درس معلم بیاد و درس بده 

الان هرکدوم  ازدواج کردن رفتن یه شهر هعی دنیا

الان بعضی لوازم تحریرای گوگولی رو میبینم دلم میخواد دوباره بچه بشم بخرمشون برم مدرسه 🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهترین روزهای عمر من دبیرستانم بوداونموقع نمیدونستم چقد خوبه قدر نمیدونستمالان حسرتش به دلمه یکبار ب ...

من راهنماییم خیلی خوب بود مدرسم خوب بود معلما مهربون بودن 🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من امسال دهم طراحی دوختم با اینکه واقعا دلم نمی‌خواد کله صبح پاشم برم مدرسه اما وقتی با بچه ها حرف میزنم یا باهم کار میکنیم خیلی حالم خوب میشه ولی بازم دوست دارم مدرسم زودتر تموم ش😂

والا 😢 خصوصا برای من که استرسی نبودم بیخیال بودم همینجور میخوندم میرفتم بالا امتحانا به پشمم نبودفق ...

بهترین موقع دبیرستان بود..عاشق فضای مدرسه عاشق درس خوندن بودم

کاش برگردم به اونموقه

من راهنماییم خیلی خوب بود مدرسم خوب بود معلما مهربون بودن 🥺

از همه اون روزا فقط یه خاطره مونده🙃همینطور که امروز از زندگیمون سالهای بعد فقط یه نقش کمرنگ هستن توی ذهنمون

وایی اینو گفتی امروز رفتم لوازم تحریرارو نگاه کردم واسه اینکه خجالت نکشم یه دسته کلید خریدم اومدم بی ...

منم عاشق لوازم تحریرم هنوز 😢

۲۳ سالمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من امسال دهم طراحی دوختم با اینکه واقعا دلم نمی‌خواد کله صبح پاشم برم مدرسه اما وقتی با بچه ها حرف م ...

هنرستانم خیلی عالیه من اگه میدونستم چقدر خوبه، 

نمیرفتم تجربی 😢 

بعدا دلت تنگ میشه برا این روزا

البته من نمیخوام برگردم چون خیلی سخت بود اما خاطراتش خیلی خوبه 😄

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810