2777
2789
سلام من سه ساله ازدواج کردم شوهرم خیلی بی خیاله و همه راه هارو امتحان کردم نسبت به همه چی بی خیال به خونه ماشین پول زندگی بیمه ............. میگه و.وقتی اب میاد راهشو پیدا میکنه افسرده شدم حقو به من نمیده میگه بی خودی نگرانی به من میگه با این کارات کاری درست نمیشه اخلاق منم درست نمیشه میگه منم باید مثل اون فک کنم حتی نسبت به بچه دار شدن دو ساله میخواییم بچه دار بشیم ولی نمیشه میگم بریم دکتر نمیره میگه دست خداست منم میدونم همه چی دست خداست ولی از ما حرکت از خدا برکت
حتی این اخلاقش رو روایط ج ن س ی مون هم اثر گذاشته با این کاراش ازش خسته شدم نمیخوام باهاش باشم با خودم میگم این از زندگی فقط این روابطو میخواد به غیر اون به چیز دیگه ای فک نمیکنه کلا بی خیاله به خاطر این اخلاقش عصبی شدم خیلی حالم خرابه وقتی هم باهاش در این مورد حرف میزنم ناراحت میشه و قهر میکنه چیکار کنم
حتی این اخلاقش رو روایط ج ن س ی مون هم اثر گذاشته با این کاراش ازش خسته شدم نمیخوام باهاش باشم با خودم میگم این از زندگی فقط این روابطو میخواد به غیر اون به چیز دیگه ای فک نمیکنه کلا بی خیاله به خاطر این اخلاقش عصبی شدم خیلی حالم خرابه وقتی هم باهاش در این مورد حرف میزنم ناراحت میشه و قهر میکنه چیکار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تنها چیزی که بهش اهمیت میده اینکه همش باهم باشیم اصلا به اینده فکر نمیکنه وقتی از احتیاجاتم بهش میگم میگه ندارم بهت چیزی بدم در حالی ملیون ملیون پول دست مردم داره ولی بی خیاله نمیره دنبالش
ای بابا! همشون همینن!!! گاهی می گم کاش اصلا مرد خلق نمی کرد فکرشو کن یکی هم مثل من هول باشه و باید یه چیزی می خواد فوری انجام بشه!!!
حالا همسری من که کلا بی خیال روابط مون هم هست!!! فقط دوست داشتن سرپا نگهم داشته و دارم تحمل می کنم.
خوشبختانه همسرم رو خیلی دوست دارم