2777
2789

با خوندن اینا خودم خیلیییی ذوق کردم

شماهم منو توصیف کنید با این نوشته ها 

چجور ادمیم 

دوست اول

فرفری قشنگه فک کنم امسال میشه چهارمین سالی که باهمیم تو یکی از با استعداد ترین و قد بلند ترین و با نظم ترین دخترایی هستی که تو زندگیم دیدم همیشه با دیدن جوری که زندگی میکنی برنامه ریزی میکنی و همه چی رو با فکر و تامل زیاد انجام میدی و تصمیم گیری میکنی به وجد اومدم و یک انگیزه توی زندگیم به انگیزه های نداشته ام اضافه میشد من همیشه زیاد به آدمای دو رو برم فکر میکنم و یکی ازون آدمای باارزش تویی

من که تاحالا تپه ی نریده ای تو زندگیم نداشتم و هر چی تپه رفتم تهش یدم ولی میخوام بهت بگم لطفا همینجوری ادامه بده نذارحرف یا فکر کسی تو رو از مسیرت منحرف کنه و همیشه به خودت اطمینان داشته باش چون که بنظرم با این اعتماد بنفس و نظمی که داری انقدر خوب شناخته شده ای بین ما و اگه همیشه اینجوری بمونی خیلی قشنگ میشه تولدت بارها و بارها مبارک و امیدوارم برای همیشه تو زندگیم نقش پر رنگی داشته باشی و همینجوری مورد علاقم بمونی

دوست دوم

فرفری خانم چهار سال کنارت بودم و فهمیدم تو یکی ازون ادمایی هستی که بدنیا اومدی تا دنیا جای قشنگی باشه پس تلاش کن بهترین خودت باشی و همیشه انقدر محکم و قوی بمون دربرابر مشکلاتت

تولدت کلی مبارک فرفری جونم

دوست سوم

دوستی با تو اوقات دل نشینی را برای من رقم زد بدون شک لحظاتی که با تو سپری شدند از یادم نخواهند رفت تولدت سرشار از شور و روشنی و فرفری موی غزل جوان

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

تولدت مبارک فرفری خانم

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تولدت مبارک و خوشحالم که همچین دوستای خوبی داری و مثل من تنها نیستی

راستشو بخوای اینا فقط دوستای در حد مدرسه و علاقه معمولیه

و خوبیم با هم

اما من هیچوقت دوست صمیمی خوبی نداشتم همیشه بهم خیانت شده و اگرم تنها باشم برام مهم نیست 

چیزیو از دست ندادی وقت داری خودتو پیدا کنی به وقتش یکی میاد باهات دوست میشه کلی زندگی قشنگتر میشه عزیزم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

فرفری هستی😂

نچ نچ از اینم شانس نیوردم. اونوخ رفیقای من فوش نوشتن تبریک گفتن😑😂

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
فرفری هستی😂نچ نچ از اینم شانس نیوردم. اونوخ رفیقای من فوش نوشتن تبریک گفتن😑😂

اینا زیادی احساسی شدن

درواقع ما عین تارزان بهم حمله میکنیم😑😂