با خوندن اینا خودم خیلیییی ذوق کردم
شماهم منو توصیف کنید با این نوشته ها
چجور ادمیم
دوست اول
فرفری قشنگه فک کنم امسال میشه چهارمین سالی که باهمیم تو یکی از با استعداد ترین و قد بلند ترین و با نظم ترین دخترایی هستی که تو زندگیم دیدم همیشه با دیدن جوری که زندگی میکنی برنامه ریزی میکنی و همه چی رو با فکر و تامل زیاد انجام میدی و تصمیم گیری میکنی به وجد اومدم و یک انگیزه توی زندگیم به انگیزه های نداشته ام اضافه میشد من همیشه زیاد به آدمای دو رو برم فکر میکنم و یکی ازون آدمای باارزش تویی
من که تاحالا تپه ی نریده ای تو زندگیم نداشتم و هر چی تپه رفتم تهش یدم ولی میخوام بهت بگم لطفا همینجوری ادامه بده نذارحرف یا فکر کسی تو رو از مسیرت منحرف کنه و همیشه به خودت اطمینان داشته باش چون که بنظرم با این اعتماد بنفس و نظمی که داری انقدر خوب شناخته شده ای بین ما و اگه همیشه اینجوری بمونی خیلی قشنگ میشه تولدت بارها و بارها مبارک و امیدوارم برای همیشه تو زندگیم نقش پر رنگی داشته باشی و همینجوری مورد علاقم بمونی
دوست دوم
فرفری خانم چهار سال کنارت بودم و فهمیدم تو یکی ازون ادمایی هستی که بدنیا اومدی تا دنیا جای قشنگی باشه پس تلاش کن بهترین خودت باشی و همیشه انقدر محکم و قوی بمون دربرابر مشکلاتت
تولدت کلی مبارک فرفری جونم
دوست سوم
دوستی با تو اوقات دل نشینی را برای من رقم زد بدون شک لحظاتی که با تو سپری شدند از یادم نخواهند رفت تولدت سرشار از شور و روشنی و فرفری موی غزل جوان