2777
2789
عنوان

شیش ساله دارم کان بچه میشورم

231 بازدید | 18 پست

🥴دوتا بچه با فاصله سنی کم دارم هنوز اولی رو از پوشک نگرفته دومی رو باردار شدم 

الان دومی سه سالشه، میخام از پوشک بگیرم همکاری نمیکنه زیاد 

میبرم دسشویی اصلا نمیخاد بشینه فقط اب بازی میکنه بزور با تهدید ک درو میبندم میرم اگه نشینی میشینه اما جیش نمیکنه! 

حس میکنم خودشو نگه میداره، انگار میترسه تو دسشویی جیش کنه

یه مشما و تشک یه گوشه خونه انداختم کلا بازش کردم بهش گفتم رو اون بشینه فقط، چندبار اونجا جیش کرده

یبار دیدم داشت جیش میکرد شلوارش خیس شد بهش گفتم عه داری جیش میکنی؟ گفت نه فقط دارم خیس میشم! 😁

قبلا هم ک پوشکش میکردم میبردم دسشویی چندبار جیش کرده بهش میگفتم بشین عمرا نمینشست چکار کنم؟ 

الان نیمساعت تو دسشویی نشستیم باهم کلیپای اموزش دسشویی نشونش دادم کلی حرف زدم دلت درد میگیره اگه نکنی و... بازم نکرد 

راه حلی دارین یادم بدین لطفا خانوما

وضعیت من هربار میخوام درس بخونم: ول کن بابا من که تهش مجبور میشم کان بچه بشورم🤣💔

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

یه عروسک رو بهش نشون بده که روی کاسه جیش نمیکنه بعد یدفعه عروسکو یجوری کم انگار غش کرده بهش بگو توهم نکنی اینطوری میشی از یوتیوب دیدم😁البته خانومه با دمپایی عروسکو زد

سلاممممم خوشگلهههه چه دماغ خوش فرمی عجب لبایی عاشق لبخند نانازت شدم در یک جمله کل  گل های دنیا جلوی زیبایی تو کم میارن اگه کسی امروزت بهت نگفته من میگم: خیلی دوستت دارم و به وجودت افتخار میکنم .زندگی هنوز هم پره از بوی لیمو و سیب و پرتقال فقط باید بوییدش.عاشق کتاب مخصوصا کتاب های قانون جذب و... خوشحال میشم بهم معرفی کنید و اگه نتیجه ای داشتین بهم بگین. دوست دارم صبح تا شب وسایل قدیمی رو جمع کنم و کنار خودم تلنبار کنم. هیچی تو این دنیا منو به اندازه غروب بارونی زمستون خوشحال نمیکنه.بنده از کاه کوه میسازم.اشک من دم مشکمه لطفا با من یکی دعوا نکنید.. اگه حرفی زدم که با علایق شما مغایرت داشت از همین تریبون معذرت میخوام.خوشبختی مثل بوی نارنگی ته کلاسه وقتی که شروع بشه بوش همه زندگی رو میگیره"اگر ما کردها امیدوار نبودیم خیلی زودتر از بین رفته بودیم." خیلی حرف زدم دیگه میرممم .داشتم میگفتم خواهر یک عدد شوهر دارم اسمش چیه؟(ارسطو دیگه مگه اسممونمیبینی.)شوهر من الکی پشتش حرف زیاده وقتی مثل دوتا ملخ عاشق کنار هم نشسته بودیم خودش گفت من اولین دختریم که رفته خواستگاریش دختر محمود نقاش و زن چینی و خواهر زاده اوس موسی همش بهونست اینارو حسودا ساختن رابطه مارو بهم بزن چون تو این دوره زمونه شوهر به این اقایی و صد برابر جذاب تر از  شوشویی من مگه پیدا میشه؟
وضعیت من هربار میخوام درس بخونم: ول کن بابا من که تهش مجبور میشم کان بچه بشورم🤣💔

من دبیرستان بودم میگفتم میخام درس بخونم میگفتن شوهر کن زودتر، تهش باید کان بچه بشوری! من میگفتم تا زمان من دستگاه کان شور اختراع میشه! اما نشد🥺

من دبیرستان بودم میگفتم میخام درس بخونم میگفتن شوهر کن زودتر، تهش باید کان بچه بشوری! من میگفتم تا ز ...

ایشالا به موقع ما بشه😂

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
تشویقش کن

یبار فقط تو دسشویی جیش کرد خواست بلند شه قطعش کنه، بزور نشوندمش بعد بازی مورد علاقشو تو گوشی دادم بهش هزار بار گفتم چون جیش کرذی تو دسشویی بهت دادم،،، اللنم هی میگه بازی فعلا ندادم دیگه چون نکرده دیگه

این نشون میده امادگیشو نداره

به تنهایی از پله میتونه بره بالا و پایین؟  بدون گرفتن نرده و دست شما

از پوشک خسته شده؟

کامل و واضح حرف میزنه؟

دختر من ۳سال ۲ ماهش بود از پوشک گرفتم خیلی خوب همکاری کرد.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

فقط اینو بدون امادگیشو نداشته باشه و قهر و دعوا و داد راه بندازی یا حتی تشر بزنی بهش، شاید جواب بگیری اما یه بچه استرسی و اضطرابی خواهی داشت مثل من

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
2810