2777
2789
عنوان

علایم اوتیسم

105 بازدید | 8 پست

با سلام

پسر من 15 ماهش هست...فعلا کلمات بابا و سه رومی تونه بگه...

از صدای جاروبرقی و سشوار می ترسه...به لباسشویی علاقه منده...

موقع شادی و یا جلب توجه سرش رو به سمت چپ و راست می چرخونه... موقع لجبازی و عصبانیت سرش رو یواش می کوبه به زمین یا مبل و تکرار می کنه یا اینکه با دستش به سرش میزنه...شبا چندبار از خواب بیدار میشه و موقعی که از خواب بیدار میشه گریه می کنه... اگر از خواب بیدارش کنیم خیلی اوقات تلخی می کنه و نق میزنه...

اصلا نمیشه تو بغل زیاد نگهش داشت ...عاصی میشه

خواستم بپرسم به نظرتون اینا علایم اوتیسمه؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه خواهر منم موقع شادی سرش به چپ و راست تکون میده .اگه ارتباط چشمی داره تقلید خوبه واجتماعی  با دیگران بازی میکنه مشکلی نداره باهاش حرف بزن بازی کن کتاب بخون کلاغ پر اتل متل اینا پازل مناسب سنش بگیر کلمات با پازل یادش بده زبونش باز میشه.پسر حواهر منم عاشق ماشین لباسشویی همش به دکمه هاش ور میره بچه ما از صدا جاروبرقی میترسید خواهر باهاش کار کردالان عادت کرده

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم