2777
2789

تاپیک قبلم هست که گفتم بیست سالمه دخترهمسایمون بهم گفت ترشیده

یه خانومی به بدترین شکل ممکن بهم بدترین حرفا رو زد بهم گفت اسکول ترشیده هزار تا حرف دیگه 

تو دلم گفتم صدرحمت به دختر همسایه

چرا بعضیا اینقدر عقده ای هستن؟چنان سر دردی گرفتم که دارم جون میدم نفرینش نمیکنم فقط امیدوارم مثل من دلش بشکنه

ولشون کن بابا ۲۰ ساله که ترشیده نیس تازه اول جوونیه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۰ سالته؟

چرا به حرفاشون اهمیت میدی اینا تو وجودشون کمبود دارن که میان توهین میکنن شما به دل نگیر❤

🤍خدا آنچه به ما گذشت را جبران خواهد کرد🤍                                                                          

اولا همسایتون گوه خورده دوما(هرچند از کلمه ترشیده نفرت دارم) متاهلا که ترشیدن همش تو خونن ما مجردا درحال عشق حالیم

میگفتی تنها هنر توهم زایبدن و...ایناس به چی خودت افتخار میکنی آخه 

زن علیه زن

کردستان✌🏼🕊️

بنظرم مجردی هم مثل متاهلی یه سبک زندگیه همه که نباید شوهر کنن و بزان هرکس یه جوری زندگی رو دوست داره یک زن یا دختر حق داره سبک زندگی مورد علاقه اش رو داشته باشه ولی بعضیا هنوز مثل قدیما فکر میکنن دختر باید زود شوهر کنه و اگه نکنه میگن ترشیده

آخه مگه فقط زندگی به شوهر کردن و زاییدنه؟؟

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

ترشیده کلا کلمه ی زشتیه و در شان خانما نیست

ادما تو هر سنی امکان مجرد بودن رو دارن ❤🌱

هم همسایتون بی ادب بوده هم اون کاربر 

شما برات مهم نباشه عزیز تازه اول جوونیتونه❤

خانم دکتر آینده👩🏻‍⚕️❤🌱
2810