2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید قهرکردم شوهرم بچمو بزور برد

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 31 پست
بخدا ک ۸ ماهشه ولی جونش ب پدرشه شایدم سخره بیاد بخدا ک پیش من نمیاد

اه عزیزم از بس افسرده و ناراحت بودی فرصت نکردی مادر شادی براش باشی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
فدات عزیزماصلا نگران نباش

انشاالله

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اه عزیزم از بس افسرده و ناراحت بودی فرصت نکردی مادر شادی براش باشی

اره والا همش گریه میکردم 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
اره والا همش گریه میکردم

💔💔

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

اون بچه رو صلاح کرده 

اگه باهاش هم صحبت شدی بکو بچرو نمیخام مال خودت ببین چجوری به گوه خوردن میفته 

مردایی که هارت و پورتشون زیاده خیلی ترسو میشن 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
اون بچه رو صلاح کرده اگه باهاش هم صحبت شدی بکو بچرو نمیخام مال خودت ببین چجوری به گوه خوردن میفته مر ...

دقیقاترسو میشناسمش.

بچه رو آورد بخدا ک مای بیبیش از ظهرعوض نکردبودن

منم همین طور 

ولی خودش همه گوهی میخورع 

حالا من مچشو گرفتم بهم خیانت میکرد تو اینستا 

رفتم ب برادرش گفتم اومد اونجا تمام موهامو کشید انقد منوووو زد ک نگو من بچه امو بردم رفتم خونه پدرم 

بچه من 7سالشه میاد میبرش میدونم برا اینکه من کم بیارم ولی امکان نداره حتی بمیرمم دیگه نمیخام باهاش ادامه بدم 

منم همین طور ولی خودش همه گوهی میخورع حالا من مچشو گرفتم بهم خیانت میکرد تو اینستا رفتم ب برادرش گفت ...

ببین بچه هیچی بهش نمیادددددد . اون اگ صگ هم باشه پدرشه و بچشو دوست داره  قانونم هست  اگ ۷ سالشمباشع درهفته دوروز پیشت 

ببین بچه هیچی بهش نمیادددددد . اون اگ صگ هم باشه پدرشه و بچشو دوست داره قانونم هست اگ ۷ سالشمباشع ...

اره خوب ولی دخترم منو دوس داره بیشتر دلم برا این میسوزه من میتونم تحمل کنم‌ولی دخترم ن اون ی روانی آشغال 

اره خوب ولی دخترم منو دوس داره بیشتر دلم برا این میسوزه من میتونم تحمل کنم‌ولی دخترم ن اون ی روانی آ ...

دخترت چندسالشه؟؟؟؟؟ اگ بتونه قشنگ‌صحبت کنه تودادگاه بگه من از پدرم میترسم دوسش ندارم میدن ب ط عزیزم 

دخترت چندسالشه؟؟؟؟؟ اگ بتونه قشنگ‌صحبت کنه تودادگاه بگه من از پدرم میترسم دوسش ندارم میدن ب ط عزیزم

اره 7سالشه  میگه من دلم نمیاد از این حرفا بزنم دلشو بشکنم مامان اونم بابامه. 

اره 7سالشه میگه من دلم نمیاد از این حرفا بزنم دلشو بشکنم مامان اونم بابامه.

ای بابا دیدی میگم بچه هم وفا ندار الکی سوختیم پاشون من دختر خاله ام ۱۸ سال پا بچه سوخت الان بجه هاش رفتن پیش پدرشون 

پشت پشت پدرهههه ما فقط میسوزیم

2810