2777
2789
عنوان

میخوام بلفارو کنم

51 بازدید | 8 پست

وقت عمل گرفتم اطرافیانتون دیدین چطورن؟من چشمام چین اسیای شرقیه همون کره ای ارایش واینا میماسه برا همین میرم

دلی باید که رنج من کشد تا صبر من داندتحمل کردن ایوب را ایوب داند😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس ی جای مطمئن عمل کنهرجایی نکن قبلش نمونه کار ببین با مریض هاش که عمل کردن حرف بزنمنم همین کار رو ک ...

الان راضین؟دو سال خیلب تحقیق کردم مریضاشو دیدم پیجشم که فقط بلفارو انقدر تغییر کردن شک میکنی همون ادمه حالا خدا کنه خوب بشه 

الان راضین؟دو سال خیلب تحقیق کردم مریضاشو دیدم پیجشم که فقط بلفارو انقدر تغییر کردن شک میکنی همون اد ...

برای من خودش خوب عمل کرد ولی دکترم خودش بخیه هارو نزد

هنوز یکم رد بخیه گوشه چشمم هست برج ۴ پارسال عمل کردم

در کل راضی هستم تغییر کردم

ولی بستگی به خودت و مراقبت بعد عمل هم داره و اینکه خوش زخم باشی یا نه که ظاهرا من خوش زخم نبودم چون خیلی طول کشید تا خوب بشه

تهش هیچی نیست باور کن....
برای من خودش خوب عمل کرد ولی دکترم خودش بخیه هارو نزدهنوز یکم رد بخیه گوشه چشمم هست برج ۴ پارسال عمل ...

شما بعدش کرم خاصی زدین برای جای بخیه 

شما بعدش کرم خاصی زدین برای جای بخیه

اول اینکه تا دوسه روز کلا باید کمپرس یخ روی چشمت بزاری تا کبود نشه

بعدش خودش ی سری پماد برات مینویسه باید استفاده کنی

تا ۵ ، ۶ روز نمیتونی حمام بری یا صورتت رو بشوری

من بعد از تموم شدن پمادها خودم رفتم داروخانه ی کرم مخصوص بعد از عمل بلفارو گرفتم استفاده کردم دکتر گفت نیازی نیست ولی من گرفتم ترمیم کننده بود بزنی بهتره

تهش هیچی نیست باور کن....
اول اینکه تا دوسه روز کلا باید کمپرس یخ روی چشمت بزاری تا کبود نشهبعدش خودش ی سری پماد برات مینویسه ...

ممنون عزیزم❤️